UE Sant Andreu 1 – CD Dènia 0

L’equip s’ha retrobat aquest migdia amb la victòria després de superar l’equip alacantí amb un solitari gol de Quim Araujo al 72′. Tot i no ser un partit molt lluït, els andreuencs han sabut esperar el moment oportú i han decantat el marcador quan el Dènia s’ha quedat amb 10 homes.

Victòria molt important la que el Sant Andreu ha sumat avui davant el Dènia. Un triomf que deixa l’equip amb 42 punts, cada vegada més a prop d’una salvació que, si bé en circumstàncies normals seria de 45 punts, aquest any comptant que contra l’Sporting Maonès tothom en sumarà 3, es fixa en 48.

Ha estat un d’aquells partits on es demostra que a vegades, sense estar brillant, també es pot guanyar. L’equip ha sortit dominant la pilota i amb un parell d’aproximacions a l’àrea que Marc Martínez ha finalitzat amb dues rematades fluixes que Iván Vidal ha resolt sense problemes.

El Dènia ha inquietat per primera vegada la porteria de Morales, que avui tornava a la titularitat, en una acció de lluita entre Borja i el davanter Pau Franch. El visitant ha pogut rematar finalment però la presència del central andreuenc l’ha incomodat i Morales ha pogut atrapar fàcil.

Quan es complia el quart d’hora de partit ha començat a arribar el perill clar a la porteria del Dènia. Primer amb una gran jugada individual de Marc que, després d’un rebot, li ha arribat a Xavi Jiménez i aquest ha rematat al lateral de la xarxa. Només un minut després, una falta picada ràpidament pels quadribarrats li ha tornat a arribar a Xavi que, des de l’esquerre, ha provat una centrada-xut que no trobava porteria.

L’equip de Nino Lema responia amb una bona acció finalitzada per Piferrer. La seva rematada l’atrapava en dos temps Morales. A l’altra banda, Quim Araujo provava jugada individual i després d’una bicicleta, el seu xut marxava a l’esquerre de la porteria del Dènia. Al 33′, novament carregava Araujo per la banda, posava la centrada al cor de l’àrea i Nakor, després de fer un retall, veia com la seva rematada s’estavellava al pal.

Encara abans d’arribar al descans els dos equips han tingut una opció. El Sant Andreu en botes de Moyano, que en una acció semblanet al gol de la setmana passada a Reus, ha engaltat una rematada al segon pal que Vidal ha pogut atrapar a baix. I el Dènia en una acció de Piferrer en que Morales s’ha anticipat bé i ha evitat el perill tot i emportar-se l’impacte del davanter visitant a la cara.

El segon temps ha tingut moltes menys accions de perill, però ha començat amb una de molt clara pel Dènia. La rematada de Piferrer, que havia superat a Morales per alt, la salvava Fran Grima sota la mateixa línia de gol. Quim Araujo responia a l’altre porteria amb una potent rematada des de lluny, en el 59′, i amb una rematada mossegada a passada de Moyano en el 65′.

L’acció clau del partit, segurament, l’expulsió del jugador del Dènia Juanma. En tres minuts ha vist una groga per protestar i una segona targeta per una falta sobre un andreuenc. Els de Piti Belmonte no ho han desaprofitat i al 72′, Quim Araujo posava el cap al primer pal per rematar una falta penjada per Marc Martínez i fer l’1-0. El mateix Marc ha pogut ampliar diferències deprés d’una gran jugada individual, però Iván Vidal ha tret una gran mà per desviar la pilota.

Veient que se li escapava el partit, el Dènia ha buscat penjar pilotes a l’àrea per trobar alguna situació de perill. Era segurament l’única opció de l’equip que avui vestia de taronja, però s’ha trobat amb una defensa andreuenca que ha evitat qualsevol rematada i que tenia perill per llençar el contraatac. De fet, Rubén, en una incorporació per la banda després d’una bona jugada d’Arnau, ha pogut fer el segon amb un xut que ha sortit fregant el pal. També Luis Blanco ha pogut tancar el partit al límit del temps reglamentari, però no ha estat encertat.

El Dènia ha acabat el partit amb una falta penjada a l’àrea, però novament la defensa del Sant Andreu ha abortat tot el perill i ha assegurat els tres punts.

UE Sant Andreu

CD Dènia

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Moyano, Borja, Rubén, Nando (Carroza 64’), Marc, Xavi Jiménez, Nakor (Arnau 57’), Quim Araujo (Luis Blanco 80’) i Edgar.

CD Dènia: Ivan Vidal, Victor Gomis, Eloy Pomar (Ballester 37’), Pau Franch (Juanma 46’), Dani González, Gregory, Pifarré, San José, Piccolo, Chumillas (Manu 74’) i Juan Carlos.

Gols: 1-0 Quim Araujo (72’).

Àrbitre: Ripoll Solano, del col·legi balear. Ha mostrat la groga als locals Moyano, Marc i Quim Araujo i als visitants Victor Gomis, Eloy Pomar, San José, Ballester, Piccolo i Juanma (2).


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS