UE Sant Andreu 1 – Real Zaragoza B 1

El Sant Andreu segueix sumant i avui ha tret un punt en un partit on ha anat a remolc. Els aragonesos s’han avançat amb un gol de penal al quart d’hora de partit i no ha estat fins a vuit minuts del final quan Xavi Jiménez ha fet l’empat. Nando i Carroza han fet de centrals.

L’equip quadribarrat arribava al partit d’aquest migdia amb la defensa en quadre, sense tres dels quatre centrals de l’equip disponibles i amb Dídac tocat. Una hora abans de l’inici de l’enfrontament el central de Sant Andreu ha estat provant sobre la gespa, però el seu quàdriceps no estava en condicions de respondre a l’exigència d’un partit.

En aquest context, el cos tècnic ha hagut de buscar solucions d’emergència i ha ubicat Nando i Carroza com a centrals. Això obligava a donar relleu a aquests al centre del camp i a fer debutar com a titular Vela, que ha fet dupla en un mig camp molt tècnic i creatiu amb Marc Martínez.

El Zaragoza B ha començat dominant els primers minuts i buscant l’arribada a l’àrea de Pau. Poc ha durat l’iniciativa dels aragonesos, que han vist com a partir dels deu minuts de joc el Sant Andreu ha començat a combinar com li agrada buscant connectar amb les referències ofensives.

En una acció aïllada, unes mans involuntàries de Carroza dins l’àrea les ha castigat el col·legiat amb un penal que Carreño ha transformat a l’esquerre de Pau. Agafaven avantatge els blancs, però els locals han respost molt bé. Primer Edgar, provant de sorprendre per alt Alcolea amb un cop de cap, i dos minuts després Xavi Jiménez, que ha vist el porter avançat i des de fora l’àrea ha provat la vaselina.

A partir d’aquí el joc de l’equip s’ha encallat i el perill a l’àrea rival ha brillat per la seva absència. Al darrere, Pau salvava amb una bona sortida una errada defensiva en la sortida de la pilota. Tot i això, el Zaragoza B tampoc s’acostava a la porteria del de Llucmajor.

La segona meitat ha començat amb canvi, Luis Blanco deixava el seu lloc a Eloi, donant més presència a la davantera quadribarrada que passava a tenir dos puntes. I precisament l’acompanyant d’Eloi al centre de l’atac, Edgar, ha tornat a gaudir d’una bona opció en un u contra u amb Alcolea, però el porter aragonès ha tapat molt bé l’espai i ha refusat amb el cos.

Els de Piti Belmonte han fet servir el recurs del joc directe i el filial zaragozista ha començat a patir, primer en un embolic en la defensa blanquilla i pocs minuts més tard en una mala sortida per alt d’Alcolea. Eloi i Xavi han caçat la pilota, però la gran presència de defenses dins l’àrea ha impedit que les seves rematades anéssin a porteria.

Entrava més pòlvora per l’atac quadribarrat: Quim Araujo i Nakor Bueno. La superpoblació en el centre de l’atac alliberava les bandes per l’incorporació dels laterals i el Sant Andreu tenia molts homes a la rematada. Les pilotes pentinades per Edgar feien trontollar l’esquema defensiu de Juan Eduardo Esnaider, que ha vist el partit des de la graderia per sanció.

Les coses s’han posat més de cara quan l’àrbitre Muñoz Pérez ha expulsat el visitant Nierga de manera absurda, mostrant-li la segona targeta groga per perdre temps quan estava sent substituït. Els aragonesos s’han tancat encara més, però no han pogut evitar el gol de Xavi Jiménez, que ha aprofitat una passada de Nakor Bueno per controlar la pilota i batre Alcolea amb un xut creuat.

En els vuit minuts restants més el descompte el Sant Andreu ho ha provat, però les presses han passat factura i no hi ha hagut cap rematada de perill. Sí que ha tingut l’opció el Zaragoza B, que ha vist com Kevin, a dos metres de la porteria, no arribava a rematar la pilota en l’última acció del partit.

UE Sant Andreu 1

Real Zaragoza B 1

UE Sant Andreu: Pau, Fran Grima, Carroza, Nando, Rubén, Vela (Nakor 70′), Marc, Xavi Jiménez, Luis Blanco (Eloi 46′), Arnau (Quim Araujo 60′) i Edgar.

Real Zaragoza B: Alcolea, Héctor, Ramiro, Mateu, Carreño (Matas 85′), Javi Martínez (Anton 82′), Marcelo, Fran González, Nierga, Fernández (Kevin 87′) i Sergi.

Gols: 0-1 Carreño (15′), 1-1 Xavi Jiménez (82′).

Àrbitre: Muñoz Pérez, del col·legi valencià. Ha mostrat la groga als locals Fran Grima, Carroza, Marc, Luis Blanco, Eloi i Quim Araujo, i al visitant Nierga (2).


www.btvnoticies.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS