UE Sant Andreu 2 – CE L’Hospitalet 1

El Sant Andreu ha sumat una victòria brillant davant un altre rival de zona play-off al Narcís Sala. Edgar, en la seva estrena com a golejador, ha fet l’1-0 al 24′. A la represa David Prats ha empatat, però l’equip ha reaccionat ràpid i tres minuts després Arnau ha fet el 2-1.

Prometia ser un partidàs de futbol i la veritat és que no ha decebut, almenys, als seguidors andreuencs. Els homes de Piti Belmonte han donat una lliçó d’entrega i lluita tot i el cansament d’acumular tres partits en una setmana. Finalment David Llobet, que no està al 100%, ha estat un dels descartats de l’entrenador i ha vist el partit des de la graderia juntament amb Álex, l’altre exclòs de la convocatòria.

L’inici ha sigut elèctric. No es complia ni un minut de partit que els quadribarrats podien haver perforat la porteria riberenca en dues ocasions claríssimes. La primera en botes de Quim Araujo, que ha recollit una passada llarga a l’interior de l’àrea, ha buscat l’angle per xutar, i quan semblava que Craviotto estava superat, el porter de L’Hospi s’ha estirat evitant que la rematada del mago entrés dins la porteria. La segona acció, pocs segons després, una rematada amb el cap de Luis Blanco arribant des del darrere i a pocs metres de la porteria. Novament es lluïa Craviotto evitant el gol.

Aquesta segona jugada, a més, ha estat doblement desgraciada. La pilota no entrava i Luis Blanco es feia mal a l’espatlla al caure. Una lesió que, un quart d’hora més tard, ha obligat a canviar el de Santa Coloma i donar entrada a Arnau, que acabaria sent decisiu.

La primera ocasió de L’Hospitalet ha arribat només dos minuts més tard, amb una falta llunyana que executava David Prats i Morales atrapava amb problemes. El porter andreuenc tornva a ser protagonista minuts després, treient-li la pilota a David Haro en un 1 vs 1 molt perillós.

El Sant Andreu es tornaria a acostar a la porteria de Craviotto per avançar-se en el marcador. Arnau, que feia sis minuts que era sobre el camp, ha profunditzat per l’esquerre i ha posat la centrada perquè Edgar, al primer pal, s’anticipés al porter, posés el peu i s’estrenés com a golejador en una acció de 9 pur. Els mateixos dos protagonistes del gol, assistent i anotador, ho han tornat a intentar amb dues rematades quatre minuts després. Xut d’Edgar, blocatge defensiu, pilota per Arnau i la seva rematada l’aturava Craviotto.

El porter visitant no ha deixat de ser protagonista. Al 31′ intervenia novament, aquest cop a rematada de Quim Araujo. A l’altra banda, David Haro ha disposat d’una bona ocasió abans del descans, però quan s’ha plantat davant Morales ha enviat la pilota als núvols.

La segona part ha començat també amb domini posicional i de la pilota del Sant Andreu, però en una bona sortida de L’Hospi David Prats ha fet l’empat superant Morales per alt. Un cop, veient la superioritat mostrada pel Sant Andreu, que l’equip no ha acusat en absolut. La reacció ha estat immediata i fulminant, amb una gran jugada entre Xavi Jiménez i Edgar, el davanter ha vist l’arribada per l’altra banda d’Arnau i li ha posat una pilota que el lateral ha colat per sota les cames de Craviotto. Papers intercanviats respecte l’1-0 i una assistència i un gol per cadascun.

De fet el partit d’Edgar, com el de tot l’equip, ha estat majúscul. El Sant Andreu tornava a carregar novament amb un xut de l’ex del Gavà que el porter riberenc desviava a córner i un xut llunyà de Moyano que Craviotto atrapava fàcil. Era qüestió de minuts que L’Hospi es bolqués a l’atac buscant l’empat, però abans Edgar n’ha tingut una altra, parant la pilota d’esquenes i rematant a la mitja volta.

La resposta de L’Hospitalet a punt ha estat de suposar l’empat. Ocasió claríssima de David Haro que rematava desviat i una mica forçat a un pam de la porteria. L’acció, molt clara, podria haver canviat el tram final de partit d’haver entrat, però no ha estat així. L’equip, tot i l’avantatge, no s’ha aculat i ha seguit buscant sortir per sentenciar. Quim Araujo, amb el cap, rematava una centrada de Rubén a les mans de Craviotto.

Els riberencs jugaven contrarrellotge i el Sant Andreu començava a acusar els problemes físics de tres partits en una setmana. Edgar marxava ovacionat amb molèsties als isquiotibials i Xavi Jiménez i Moyano, també tocats, havien de seguir sobre el camp perquè s’havien esgotat els canvis. Corominas provava el xut amb l’esquerre, però atrapava Morales.

Quan es complia el temps reglamentari, L’Hospi s’ha quedat amb 10 per expulsió de Viale, que veia la segona groga per un cop a la cara de Carroza. No hi ha hagut perill a les àrees en aquests tres minuts de descompte i els quadribarrats s’anoten tres punts més que, ara sí, els fan acariciar la permanència.

UE Sant Andreu 2

CE L’Hospitalet 1

UE Sant Andreu: Morales, Fran, Dídac (Borja 67’), Moyano, Rubén (Aday 71′), Carroza, Marc, Luis Blanco (Arnau 18’), Quim Araujo, Xavi Jiménez i Edgar (Nakor 82′).

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Guillén, Viale, Lucas, Rubén, David Haro (Corominas 70′), Osado (Pedraza 68’), David Prats, Pitu i Cirio.

Gols: 1-0 Edgar (24’), 1-1 David Prats (57′), 2-1 Arnau (60′).

Àrbitre: Pulido Santana, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Fran Grima, Dídac, Carroza, Edgar i Marc i als visitants Viale (2) i Aday.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS