UE Llagostera 0 – UE Sant Andreu 0

L’equip ha sumat un punt en un camp molt complicat després d’un partit on l’equilibri i la igualtat entre tots dos conjunts han estat absoluts. Les dues properes jornades, totes dues la Narcís Sala, determinaran si aquest empat permet buscar nous objectius o no.

Ha estat un partit molt intens, en un terreny de joc de dimensions reduïdes i entre dos rivals que es coneixen molt bé. Hi havia poc marge per la sorpresa i tant ha estat així que el partit ha acabat sense gols. David Llobet, que tornava a la titularitat molts mesos després, ha tingut l’ocasió més clara pels andreuencs al límit de la primera part. L’altra notícia és que Marcos ha tornat a disputar uns minuts després de superar la lesió al peu.

El partit ha començat amb un impuls dels locals. Morales, al 6′, s’havia d’emplear a fons per desviar a córner un xut ajustat de Tito des de la frontal. El Sant Andreu volia intentar combinar, però en una pèrdua en la creació, el Llagostera ha generat una superioritat molt clara en un contraatac que Virgili ha resolt rematant fora.

Era un inici elèctric que més tard s’ha apagat i no ha tornat a resorgir fins la recta final de la primera part, però aquest cop a l’altre porteria. Entremig, moltes pilotades llargues i poques ocasions: un xut llunyà de Nando molt desviat pels quadribarrats i un cop de cap de Vallho pels blaugrana que sortia a uns metres del pal.

A la sortida d’un córner ha arribat la primera intervenció del porter del Llagostera Wilfred, que ha tret els punys per evitar un gol olímpic de David Llobet. Ni un minut després, la millor pels andreuencs, xut de Nando que rebota en un defensa i la continuació que afavoreix a Llobet davant d’un Wilfred que veia com la rematada del cambrilenc sortida fregant el pal.

La segona meitat ha començat amb ritme pausat. Els creadors de tots dos equips estaven ben tapats i el recurs era enviar pilotes llargues que amb les dimensions del camp, moltes vegades anaven de porteria a porteria. Edgar provava un xut llunyà que marxava desviat a la dreta de la porteria local.

Feia la sensació que qui es posés per davant s’emportaria el partit, i tots dos equips, que no es conformaven amb l’empat, ho han intentat com han pogut. Virgili rematava per sobre la porteria de Morales després d’una bona jugada per la banda del Llagostera. A l’altra porteria, Llobet enviava una altra pilota fregant el pal, aquest cop de xut de falta directa.

I segurament l’ocasió més clara pels d’Oriol Alsina, un intent de refús de Moyano en una pilota a l’àrea que a punt ha estat d’entrar a la seva pròpia porteria. Piti Belmonte donava entrada a Marcos per buscar els tres punts, però el balear només ha pogut provar un xut des de la frontal que ha atrapat fàcil Wilfred.

El partit entrava en la seva recta final i no feia pinta que le marcador s’hagués d’acabar movent. Tot i això, el Llagostera ha tingut dues rematades de cap perilloses al temps de descompte en jugades a pilota aturada, però cap d’elles ha acabat trobant ni tan sols porteria.

UE LLagostera 0

UE Sant Andreu 0

UE Llagostera: Wilfred, Aimar, Vallho, Rangel, Quim Boadas, Tito, Ton Alcover (Pedrito 68’), Eloi, Virgili, Mas (Uri  18’ [Enric Pi 83’]) i Tarradellas.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Nando, Marc, Llobet (Quim Araujo 72’), Nakor, Arnau (Luis Blanco 85’) i Edgar (Marcos 58’).

Àrbitre: Flores Roda, del col·legi navarrès. Ha mostrat la groga als locals Aimar, Vallho i Eloi i als visitants Edgar, Dídac i Nando.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS