UE Sant Andreu 1 – CF Gandia 1

El Sant Andreu ha empatat contra el Gandia en un partit molt gris i amb poc futbol. Mauro Melo ha avançat els visitants a la primera part engaltant una gran rematada des de la frontal, però Marcos ha posat les taules al 86′ amb un gran llençament de falta. Moyano ha estat baixa d’última hora per problemes lumbars.

Com ja va passar la darrera jornada de lliga, l’empat no ha deixat content a cap dels dos equips. El Sant Andreu no s’ha trobat a si mateix en tota la primera part i el Gandia, en les poques accions que ha creat, ho ha aprofitat. La segona part ha estat clarament quadribarrada, però sense aquella frescor d’altres dies. Només en el darrer quart d’hora, coincidint amb l’entrada al camp de Nakor, l’equip ha pogut ser ell mateix i ha disposat de les oportunitats més clares.

El Gandia sortia molt exigit al Narcís Sala per la seva situació a la classificació, i la veritat és que els primers minuts han estat pels valencians. Després, Xavi Jiménez ha tingut la primera ocasió clara del partit en una acció on el porter Burguera ha pogut desviar.

Malgrat tot, els blanc-i-blaus estaven més posats en el partit i a la sortida d’un córner, Mauro Melo ha engaltat la pilota tal com venia per creuar-la lluny de l’abast de Morales i fer el primer en una gran rematada. La resposta andreuenca, per mitjà d’Edgar amb un xut després de combinar amb Arnau que Burguera ha pogut atrapar sense dificultats.

També ha pogut aparèixer Morales, treient el puny a rematada de cap de Carrillo quan es complia la mitja hora de partit. Piti Belmonte no ho veia gens clar i ha decidit fer el primer canvi, marxava Vela, avui titular, i entrava Marcos per compartir la punta d’atac amb Edgar.

La segona part ha començat un pèl millor pels andreuencs. Nando a punt estava de fer l’empat rematant un córner a l’àrea petita, però la pilota li ha passat a pocs centímetres sense que pogués arribar a connectar la rematada. Ha estat un miratge perquè tot i dominar la pilota, l’equip no generava perill. El tècnic andreuenc ha seguit movent la banqueta i amb les entrades de Quim Araujo i Nakor Bueno, l’equip ha acabat tenint ocasions en el darrer quart d’hora.

Al 78′, triple ocasió pels de casa. Primer rematada d’Edgar que treu un defensa sota pals, el refús li cau a Fran Grima que remata i veu con Burguera desvia, i per últim, Nando des de la frontal xuta fregant el travesser. Per fi, es començava a ensumar el perill de veritat. I les ocasions seguien amb un gran cop de cap de Marcos al segon pal que Burguera treia amb una grandíssima mà.

El premi pel de Pollença ha arribat cinc minuts més tard, quan ha pogut clavar la pilota al fons de la xarxa amb un xut de falta directa. El davanter balear tornava a veure porteria 98 dies després del seu darrer gol, el que va donar la victòria a camp de l’Andorra el 15 de gener. Una alegria per Marcos després dels entrebancs de la lesió.

El Gandia s’ha quedat amb 10 homes immediatament després del gol per expulsió de Garrido. Les opcions per capgirar el marcador però han estat escasses i només Edgar, amb una rematada alta, ha tingut opció de fer un segon gol que no ha arribat. En tot cas, la trajectòria de l’equip a casa segueix sent boníssima, amb 20 punts sumats dels darrers 24 disputats.

UE Sant Andreu 1

CF Gandia 1

UE Sant Andreu: Morales, Rubén, Carroza, Llobet (Nakor 74′), Xavi Jiménez, Borja, Nando, Arnau (Quim Araujo 53′), Edgar, Vela (Marcos 35′) i Fran Grima.

CF Gandia: Burguera, Romera, Verdú, Berna, Garrido, Carrillo (Sergio Piñol 89′), San Julián, Kiko Alarcón, Toledo, Loren (Rafa Belda 82′) i Mauro Melo (Aicart 68′).

Gols: 0-1 Mauro Melo (23′), 1-1 Marcos (86′).

Àrbitre: Acosta Lorenzo, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Xavi Jiménez, Vela i Nando i als visitants Romera, Carrillo i Kiko Alarcón. A més, ha expulsat el jugador del Gandia Garrido amb vermella directa (87′).


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS