UE Sant Andreu 3 – CD Manacor 2

El Sant Andreu ha aconseguit aquest migdia una nova victòria al Narcís Sala. Els gols de Quim Araujo, Edgar i Nakor han certificat la permanència una temporada més a la Segona Divisió B. A partir d’ara, s’haurà de replantejar l’objectiu pels 5 partits que queden.

El Manacor arribava avui a Sant Andreu jugant-se la vida, i tot i la superioritat andreuenca, els balears han posat les coses difícils i no s’han ensorrat davant les adversitats. Fins a dues vegades els visitants han pogut empatar el marcador instants després que els quadribarrats es posessin per davant. A la tercera, amb el 3 a 2 obra de Nakor, els manacorins ja no han pogut reaccionar.

La primera part no ha tingut massa accions destacables, si bé la gran majoria han estat favorables als andreuencs. Al minut 11, Quim Araujo no arribava pels pèls a rematar una bona passada d’Edgar. El mateix Edgar rematava desviat minuts després en un partit que fins el moment tenia poc pes a les àrees.

L’única oportunitat del Manacor en la primera meitat ha arribat amb una xut de Nico que ha pogut atrapar Morales. A l’altra banda, Xavi Jiménez no podia connectar la remtada en una centrada d’Arnau des de la banda. S’arribava al descans sota una intensa pluja al Narcís Sala.

La segona part ha començat amb més perill favorable als de Piti Belmonte. Edgar tenia el gol en les seves botes en una bona jugada dels locals, però era Quim Araujo qui, minuts després, avançava el Sant Andreu rematant amb el cap una falta penjada per Arnau. Poquíssim ha trigat en reaccionar el Manacor, que a la següent jugada ha fet l’empat per mitjà de Nico.

Els quadribarrats movien la banqueta i, a més de Nakor, entrava i reapareixia David Llobet, deixant enrere la lesió que l’ha apartat els darrers mesos dels terrenys de joc. Ha estat llavors quan Edgar ha tornat a avançar l’equip, rematant al fons de la xarxa arribant des del darrere una centrada de Fran Grima.

Es repetia la història, i aquest cop era set minuts més tard quan Nico tornava a posar l’igualada en el marcador. Però si el Sant Andreu està demostrant alguna cosa és fortalesa a casa, i llavors ha aparegut Nakor per al minut 82 tornar a posar per davant l’equip i deixar a Sant Andreu uns tres punts que asseguren la permanència.

UE Sant Andreu 3

CD Manacor 2

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Xavi (Nakor 46′), Blanco (Llobet 63′), Marc, Nando (Carroza 75′), Quim Araujo, Arnau, Didac, Edgar i Fran Grima.

CD Manacor: Viurel, Bonete (Julve 73′), Roberto, Quique, Campius, Artabe, Barbón, Galmes (Caldentey 54′), Mut, Nico i Pujades (Huertas 73′).

Gols: 1-0 Quim Araujo (60′), 1-1 Nico (61′), 2-1 Edgar (66′), 2-2 Nico (73′), 3-2 Nakor (82′).

Àrbitre: Marín Álvarez, del col·legi de La Rioja. Ha mostrat la groga als locals Nando, Xavi Jiménez i Marc, i als visitants Galmes, Bonete, Artabe, Roberto i Barbón.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS