UE Sant Andreu 3 – Lleida Esportiu 1

Demostració de maduresa la que ha fet l’equip aquest migdia al Narcís Sala. El Lleida, dominador clar de la primera part, s’ha avançat a cinc minuts pel descans amb un gol de Jorge. A la segona meitat els andreuencs s’han sobreposat i amb gols de Marcos, Edgar i Quim Araujo han capgirat el marcador.

Tots dos equips eren conscients que seria un partit difícil. El Sant Andreu perquè rebia un equip que venia a per totes per no perdre el tren del play-off, i el Lleida perquè visitava un estadi que no se li dóna bé i on els quadribarrats s’estan fent molt forts darrerament. Al descans, amb 0-1, pocs pensaven el que podia passar al segon temps, però l’entrada de Carroza al descans ha estat el revulsiu necessari per consumar la remuntada.

El partit ha començat molt travat. Arribades a les àrees amb comptagotes i sense gairebé perill destacable. Dins d’aquest context el Lleida d’Emili Vicente es trobava més còmode que el Sant Andreu. Les oportunitats no arribaven, els porters eren espectadors i el més destacable eren les quatre targetes que han vist els andreuencs en un partit que ni molt menys estava sent dur.

El primer avís seriós a qualsevol de les dues porteries ha trigat a arribar, però ha estat un ensurt dels bons. Verdú, amb un xut potent i col·locat amb l’exterior del peu, estavellava la pilota contra la creueta de la porteria de Morales. Un gran xut des de la frontal que d’haver entrat hagués estat un golàs. Era el preludi del gol del Lleida, que ha arribat en la següent acció. Bona jugada de combinació dels blaus que habiliten Jorge davant Morales i aquest no perdona creuant la pilota al segon pal.

Piti Belmonte ha ordenat escalfar Carroza, que entraria només començar la segona meitat per canviar la situació. Un segon període que ha estat completament diferent. Tot i que el Lleida ha tingut ocasions molt bones, que ha solventat un gran Morales, el Sant Andreu s’ha fet amb el control.

La primera aproximació perillosa de la segona part ha estat pels de la Terra Ferma. Jesus Imaz, en una bona desmarcada a l’esquena de la defensa, s’ha plantat davant el porter andreuenc, però Morales, amb les cames, ha salvat el gol. La resposta dels locals ha estat de Marcos, amb un cop de cap al segon pal que ha marxat a pocs metres de la porteria de Victor.

El mateix Marcos, tal i com va passar la setmana passada, seria protagonista vuit minuts més tard anotant un gol de falta directa. Avui amb un pèl de sort, doncs la pilota ha rebotat en la barrera abans d’entrar a la porteria. No ha passat ni un minut que l’equip ha fet el segon per capgirar l’electrònic. Edgar, aprofitant una badada defensiva del Lleida, s’ha avançat a tothom i ha superat Victor amb una vaselina per posar el 2-1.

A partir d’aquest moment el Lleida s’ha tirat endavant buscant canviar el resultat, però ha topat amb un inspirat Morales que ha tallat les ales a la reacció blava. Al 75′, el porter quadribarrat volava per desviar a córner un xut de falta d’Asier. Només un minut després, acció encara més espectacular del 13 del Sant Andreu, aturant amb la cara un 1×1 amb Jorge.

Els d’Emili Vicente s’han quedat amb un home menys a dos minuts de complir-se el temps reglamentari, un fet que sumat a la pujada de gairebé tot l’equip a rematar una jugada d’estratègia ha propiciat la sentència andreuenca. Un contracop en superioritat conduït molt bé per Edgar l’ha finalitzat Quim Araujo, que es reafirma com a segon golejador de l’equip. El Mago ha definit creuant la pilota al pal llarg i ha donat la tranquil·litat a un Narcís Sala inexpugnable en aquest 2012.

UE Sant Andreu 3

Lleida Esportiu 1

UE Sant Andreu: Morales, Rubén, Moyano (Quim Araujo 58′), Xavi, Marcos, Luis Blanco (Carroza 46′), Nando, Dídac, Edgar, Fran Grima i Nakor Bueno (Arnau 75′).

Lleida Esportiu: Victor, Sobregrau (Asier 46′), Barreda, Pau, Jerson, Miki (Casquero 77′), Jaume, Pere (Genís 63′), Jesus, Jorge i Verdú.

Gols: 0-1 Jorge (40′), 1-1 Marcos (61′), 2-1 Edgar (62′), 3-1 Quim Araujo (89′).

Àrbitre: Pinto Herrera, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Luis Blanco, Fran Grima, Moyano, Xavi i Rubén, i als visitants Pau, Jerson, Casquero 88′ (2) i Eizaguirre.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS