Orihuela CF 2 – UE Sant Andreu 1

L’equip ha perdut per la mínima en una visita complicada a camp del segon classificat, que s’hi jugava assegurar la seva classificació pel play-off. Ibán Espadas ha posat per davant els locals a la mitja hora i ha ampliat diferències al 81′. Marcos ha signat el definitiu 2-1 en el 86′.

Partit marcat per la forta calor que feia aquesta tarda a Los Arcos. La igualtat i el baix ritme de joc han estat els protagonistes al llarg d’una primera part on l’Orihuela ha sabut aprofitar una de les dues ocasions que ha pogut generar. Óscar Rico perdonava creuant massa la pilota en la primera, però no Ibán Espadas en la segona, en una jugada estranya que ha significat el primer pels locals.

Fruit de la forta calor, Edgar ha hagut de ser substituït al límit del descans amb símptomes de mareig. En el seu lloc sortia de la banqueta Nakor. Una banqueta on hi era Xavi Jiménez, que avui no ha pogut disputar cap minut a causa de la febre.

A la segona meitat l’equip ha pogut atacar més. Nakor, amb una rematada fora, ha tingut una de les més clares. Però quan millor estaven els andreuencs, Ibán Espadas ha trencat les esperances d’empatar amb una rematada a la sortida d’una falta lateral.

Només cinc minuts després arribava la reacció de les botes de Marcos, que posava el 2-1. Els alacantins s’han ensumat el perill i en el poc temps que quedava ja no han permès més ensurts per assegurar uns tres punts que per les seves aspiracions eren molt importants.

Orihuela CF 2

UE Sant Andreu 1

Orihuela CF: Unai Alba, Navarro, Carmelo, Fleky, Francis (Bayón 73′), Manrique, Ivan Espadas, Adrien Goñi (Dani Gómez 57′), Óscar Rico, Miguel Ángel (Pelusa 70′) i Ricardo Cavas.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Melo, Moyano, Rubén, Nando, Carroza (Luis Blanco 78′), Quim Araujo, Edgar (Nakor 44′), Arnau (Llobet 60′) i Marcos.

Gols: 1-0 Ibán Espadas (33′), 2-0 Ibán Espadas (81′), 2-1 Marcos (86′).

Àrbitre: Chavet Garcia, del col·legi andalús. Ha mostrat la groga al local Fleky.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS