Aquest equip va a més. T’ho perdràs? Deixaràs sol l’equip del poble, amb més gent de casa que mai? No ajudaràs els 800 jugadors del major planter del país ni l’esport femení? Vols formar part d’un club esportiu de debò i socialment actiu? Vols col•laborar amb el Banc dels Aliments? Uneix-te a nosaltres!

Comença la campanya d’abonats 2012-2013, ja podeu passar per les oficines a renovar l’abonament o donar-vos d’alta. Trobareu els formularis d’inscripció al club o podeu descarregar-lo aquí, ara mateix. Enguany destaca la col•laboració amb el Banc dels Aliments de Càritas Arxiprestal de Sant Andreu. Consulteu el detall de les categories i preus.

Aquesta temporada per tal de facilitar la gestió, s’han simplificat les categories dels abonaments, mentre que els preus es mantenen molt similars als del curs passat.

A grans trets, la Grada Jove deixa d’existir, ja que la gran majoria de socis optava per l’abonament de General i el nombre d’abonats de la Grada Jove era molt petit, el que la feia poc efectiva.

Es torna doncs a la distribució d’altres anys, els abonats de General podran desplaçar-se pel Lateral i els dos Gols indistintament. Els seients de General seguiran essent no numerats.

La Tribuna es manté com fins ara, amb la Tribuna Coberta numerada.

El Lateral de Tribuna Descobert seguirà reservat pels jugadors i pares del Base, sense numerar.
Tots els jugadors del base tenen entrada lliure a aquesta zona, amb el seu Carnet de Jugador, i tots els pares del base tindran igualment un Carnet d’Abonat de Familiar de Jugador inclòs amb la inscripció del futbol base, i podran accedir a aquesta zona lliurement.

Tots els abonaments inclouen tots els partits de Lliga regular i Copa(Copa Catalunya, Copa Federació o Copa del Rei si s’escaigués) contra rivals de categoria igual o inferior.

Les franges d’edat per cada abonament, també han canviat lleugerament per facilitar la gestió.
A grans trets, els grups són els menors de 16, de 16 a 30, de 30 a 65 i els majors de 65.
Fer soci un fill, nét, nebot, menor de 16 anys costarà només 15 euros per cobrir les despeses administratives.

Les tarifes resultants queden de la següent manera:

General Tribuna
NASCUTS L’ANY 1997 I POSTERIORS 15 € 135 €
NACSCUTS ENTRE 1982 I 1996 (AMBDÓS INCLOSOS) 70 € 205 €
NASCUTS ENTRE 1948 I 1981 (AMBDÓS INCLOSOS) 140 € 260 €
NASCUTS FINS 1947 80 € 200

Cal destacar que enguany el club ha decidit aprofitar la campanya d’abonats per col•laborar amb el Banc dels Aliments de Càritas Arxipestral de Sant Andreu.
Així, si el club incrementa el número d’abonats, per cada abonat de més es destinarà el 50% de la seva quota a aliments per aquesta organització.

Descarregueu el Formulari d’abonament aquí.

ABONAMENTS 2012-2013

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS