CE Constància 1 – UE Sant Andreu 2

Gran victòria la que ha aconseguit l’equip aquesta nit a Mallorca. Els balears s’han avançat només començar la segona part al transformar un penal, però Edgar, amb dos gols sortint de la banqueta, ha guiat l’equip cap a la victòria.

Era una sortida complicada. El Constància s’havia mostrat sòlid a casa en aquest inici de temporada i, de fet, no havia rebut fins avui cap gol al Nou Camp d’Inca. Un fet que dóna valor als tres punts que s’han aconseguit avui i més encara, si veiem de la forma en que s’han sumat.

No ha estat fàcil. El partit ha començat amb domini andreuenc, buscant combinar i trenar jugades. Arnau Tobella ha tingut la primera i més clara de les ocasions dels de Piti Belmonte en la primera part. Ha estat tot just al minut 5, amb un xut desviat pel porter balear Gaspar.

Poc a poc, amb el pas dels minuts, la tendència s’ha anat invertint i el Constància ha començat a agafar una mica més la iniciativa. Sobretot buscant aprofitar per alt les jugades a pilota aturada. Cristian, Joan i Víctor, aquest en dues ocasions, han tingut rematades d’aquestes característiques que han sortir fora.

Malgrat que cada equip ha tingut els seus 10 minuts, el partit ha anat perdent ritme i la igualtat ha predominat en aquesta primera part. De fet el segon temps semblava començar de la mateixa manera. Tornava a ser Arnau Tobella qui provava sort pel Sant Andreu amb un xut des de fora l’àrea. L’equip carregava pòlvora amb l’entrada d’Edgar sobre el terreny de joc.

Llavors ha arribat l’avís i posteriorment el cop del Constància. Rubén salvava sobre la línia de gol una rematada clara de l’equip blanc i un minut després Jorge Muñoz cometia penal i veia la groga. No ha perdonat Mateu Ferrer des dels onze metres per donar avantatge als seus.

Era un moment complicat, però els quadribarrats han sabut reaccionar molt bé. David Prats ha caçat una pilota a l’àrea, entre el porter Gaspar i el travesser han evitat el gol del 9 i Edgar ha recollit el rebuig del pal per posar les taules al marcador. Tot i no estar al 100% del turmell, el pichichi andreuenc no perdonava.

Tampoc ho ha fet en la següent acció, set minuts més tard. Aquest cop Xavi Jiménez posava la centrada des de la banda i Edgar rematava amb el cap al fons de la xarxa. Partit remuntat i vint-i-cinc minuts per davant. A tot això, el davanter andreuenc feia el seu sisè gol en aquesta lliga, destacant-se en aquesta faceta.

La sentencia podia haver arribat pocs minuts més tard, amb una acció de David Prats, però la pilota ha marxat un pèl desviada. Tocava patir fins el final i llavors ha aparegut Morales per reafirmar la seguretat de l’equip. Primer, el porter treia de punys una rematada de Joan, i en l’última acció del partit, aturava el xut de falta de Cristian.

Tots dos equips s’han quedat amb 10 homes en el temps de descompte. David ha vist la segona groga per part local per impedir el servei de porta de Morales, i dos minuts després, Azparren també se n’anava al carrer per una falta en zona perillosa. Una vermella que augmenta, encara més, el capítol de baixes a l’eix de la defensa.

Diumenge la lliga torna al Narcís Sala amb partit contra l’Ontinyent. Serà el tercer diumenge consecutiu que l’afició podrà gaudir de l’equip a casa.

CE Constància 1

UE Sant Andreu 2

CE Constància: Gaspar Veny, Juan Vich, Cristian, Jaime,(Fullana,m.75) Nacho(Tofol Torres,m.89), Rafita, Sergio Campoy, Mateu Ferrer, Isma(David,m.78), Víctor i Esteban

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Azparren, Rubén, Jorge Muñoz (Sergi Gómez 63′), Aitor, Xavi Jiménez (Josu 78′), Quim Araujo (Edgar 46′), Arnau Tobella i David Prats.

Gols: 1-0 Mateu Ferrer (54′), 1-1 Edgar (58′), 1-2 Edgar (65′).

Àrbitre: Sr. Sanchís Cambra, assistit a les bandes pels Srs. Ramírez Gomis i Sánchez Palop, del Comitè Valencià. A la primera part groga per Mateu Ferrer, Isma, Sanz  i Víctor del Constància i al visitant Rubén. A la segona part groga a Jorge, Azparren(2) , Joan Vich i David Karg(2). Aquest darrer i Azparren van ser doncs, expulsats per doble amonestació.

Foto: futbolbalear.es


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS