CF Reus Deportiu 0 – UE Sant Andreu 0

L’equip ha tret un punt en la seva visita al Camp Nou de Reus en un partit que no ha tingut gols. Els locals s’han quedat amb 10 homes en el minut 51′, però el Sant Andreu no ho ha pogut aprofitar. Jorge Muñoz també ha acabat expulsat.

El partit començava amb un Reus que com a local volia manar en el terreny de joc. Els de Santi Castillejo s’han fet amb el pes del partit, però no arribaven amb claredat a la porteria de Morales. Tampoc ho podia fer el Sant Andreu, que s’acostava amb un xut de Xavi Jiménez taponat per la defensa i una centrada de Xapi Arnau que no trobava rematador.

Les ocasions de perill real han arribat a la recta final de la primera part. Al minut 40, Pedrito enviava una rematada de cap fregant el pal després d’una gran jugada de Beñat. L’equip responia amb una doble ocasió aturada per Àngel. Primer Edgar, amb un xut refusat pel porter reusenc, i tot seguit recollia el refús Xavi Jiménez, que tornava a topar amb Àngel.

La segona meitat ha començat amb una gran notícia pels interessos andreuencs. Sergio León es deixava caure a l’àrea davant la sortida de Morales i veia la segona groga que suposava l’expulsió. Els quadribarrats quedaven amb superioritat numèrica, però no n’han pogut treure profit.

El Reus ha fet un pas enrere per protegir-se, però portava perill a pilota aturada. La pilota passava a ser pel Sant Andreu, que només ha pogut enviar una rematada al lateral de la xarxa com ocasió més destacada. Les forces s’han igualat amb l’expulsió de Jorge Muñoz, que ha vist dues grogues en pocs minuts.

A partir d’aquí els locals han tornat a apretar sense tenir sort en la rematada i el marcador no s’ha acabat movent. Segon desplaçament i segon punt que s’arrenca de camp contrari, seguint la mitjana anglesa de victòria a casa i empat a fora.

CF Reus Deportiu 0

UE Sant Andreu 0

CF Reus Deportiu: Ángel, Edu Vives, Roberto, Socías, Ferran, Nando, Marqués, Beñat (Durán 73′), Prades (Argilaga 81′), Pedrito (Fonte 63′) i Sergio León.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Cárdenas, Azparren, Rubén, Jorge Muñoz, Melo, Xavi Jiménez (Josu 72′), David Prats, Quim Araujo (Arnau 46′) i Edgar (Gómez 81′).

Àrbitre: Vallejo Aznar, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als locals Sergio León (2) 51′ i Beñnat, i als visitants Melo, Xapi Arnau, Jorge Muñoz (2) 76′ i Gómez.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS