UE Sant Andreu 0 – Ontinyent CF 1

L’equip ha encaixat aquest migdia la primera derrota d’aquesta lliga davant d’un Ontinyent que s’ha defensat molt bé i que ha tingut en el seu porter Rangel el seu millor home. Sergi ha fet l’únic gol del partit només començar la segona part.

La falta d’encert i la gran actuació de Rangel ha condemnat avui l’equip a no sumar cap punt davant d’un rival que necessitava sumar amb urgència. El Sant Andreu ha dominat i ha tingut moltes més ocasions, però ha topat amb el mur defensiu valencià.

Els homes de John Clarkson han sortit buscant la porteria de Morales només treure de centre, amb un xut dur des de la frontal per posar a prova Morales. Ha estat un miratge, perquè pocs minuts li han calgut als andreuencs per fer-se amb el domini i començar a generar perill.

Al 13′, Rangel s’anticipava a Edgar quan aquest ja tenia a punt el cap per rematar una centrada d’Arnau Tobella. Un minut més tard, una combinació col·lectiva de tot l’equip accelerada amb un esperó de David Prats deixava Rubén per fer la passada de la mort, però la defensa encertava a desviar a córner. Al 18′ era Aitor qui buscava sorprendre xutant directe una falta lateral, però Rangel responia molt bé.

Les més clares han arribat a partir de la mitja hora. Edgar superava un defensa en jugada individual i cedia la pilota per David Prats, que arribant des del darrera rematava per sobre la porteria valenciana. L’equip blanc responia amb un xut de Sergi, amb Morales fora de la porteria, però la rematada picava per sobre la xarxa.

Han estat els minuts més elèctrics, i novament Edgar generava una oportunitat. El pichichi andreuenc pentinava un servei de porta de Morales que deixava sol davant del porter Xavi Jiménez, però la rematada del capità impactava en el cos de Rangel. Era la més clara d’una primera part a la que s’arribava amb un injust empat a zero.

A la segona novament l’Ontinyent ha tornat a sortir molt fort. Borja Lázaro feia lluir Morales amb una gran rematada des de l’interior de l’àrea. En canvi no hi ha pogut fer res el porter andreuenc només un minut després, quan Sergi ha aprofitat un mal refús defensiu per avançar el seu equip amb un xut des de la frontal.

A partir d’aquí els quadribarrats s’han bolcat a l’atac. Piti Belmonte ha donat entrada a Quim Araujo i Josu i el porter de l’Ontinyent ha seguit aturant-ho tot. Al 64′ el capità de l’Ontinyent treia una mà in extremis a rematada de cap d’Edgar i evitava un gol que ja es cantava al Narcís Sala. Quatre minuts després, novament Rangel evitava de punys el gol de David Prats.

L’Ontinyent es tancava cada vegada més, impedint que els andreuencs poguéssin connectar l’última passada, i novament el perill s’havia de buscar per alt. Rangel, per enèssima vegada, treia una mà prodigiosa a la rematada de Melo a la sortida d’un córner. Ho celebrava el porter del conjunt valencià, i no era per menys.

Abans del xiulet final encara el Sant Andreu ha gaudit d’una altra ocasió clara. També a la sortida d’una jugada d’estratègia, David Prats pentinava amb el cap i enviava la pilota al pal. A la darrera jugada del partit fins i tot Morales ha pujat a rematar, però Aitor ha xutat la falta directa i Rangel ha atrapat la pilota.

 UE Sant Andreu 0

Ontinyent CF 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Gómez, Rubén, Jorge (Llobet 81′), Aitor, Xavi Jiménez (Josu 56′), David Prats, Arnau Tobella (Quim Araujo 56′) i Edgar.

Ontinyent CF: Rangel, Berna, Diego, Chavero, Borja Lázaro (Martin 78′), Ton, Sergi (Kikín 69′), Chumi (Fran 46′), Yuma, Raúl Muñoz i Ayala.

Gols: 0-1 Sergi (47′)

Àrbitre: Fernández Brito, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga al local Aitor i als visitants Rangel, Ton, Chumi i Raúl Muñoz.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS