UE Sant Andreu 1 – Villarreal CF B 1

L’equip només ha pogut treure un empat en un partit on ha sigut superior al rival i ha fet mèrits per guanyar. Gerard ha avançat els visitants i Edgar ha fet l’empat tot seguit. El mateix davanter i Cárdenas s’han hagut de retirar del camp lesionats.

El partit començava amb un Sant Andreu disposat a tenir la pilota i buscar la porteria castellonenca, però el perill no acabava d’arribar a l’àrea visitant. Si més no les rematades, perquè tant Xapi Arnau com Rubén s’incorporaven bé per la banda buscant la superioritat.

La primera notícia negativa del partit no trigaria en arribar. Al 25′, Cárdenas s’havia de retirar amb problemes musculars al quàdriceps i en el seu lloc entrava Aitor. Melo endarreria la seva posició a l’eix de la defensa i l’ex del Ceuta se situava al doble pivot amb Gómez.

Iriome, per part visitant, provava de sorprendre amb una centrada xut que Morales desviava amb la punta dels dits. El Sant Andreu tornava a connectar-se en la recta final del primer temps i només faltava enllaçar l’última passada. Abans del descans, Arnau ho provava amb un xut des de la frontal que sortia fregant el pal.

La segona part començava a un altre ritme, molt més accelerat, i les coses es posaven aparentment de cara. En tres minuts, doble ocasió d’Edgar, que primer posava a prova Ortolà i després enviava fora un potent xut després d’una gran jugada personal.

A tot això, Diego Jiménez veia la segona groga i deixava els groguets en inferioritat numèrica. Entrava Quim Araujo al terreny de joc i l’equip semblava més a prop del gol que mai. David Prats rematava fora per molt poc després d’una centrada de Rubén des de la banda i el mago estava a punt de controlar una pilota entre l’esquena de la defensa i el porter.

Llavors, en un contraatac, Gerard ha deixat anar el gerro d’aigua freda sobre el Narcís Sala. El davanter del submarí creuava la pilota amb un xut ras i donava avantatge als seus, jugant amb un menys. Un cop que no ha acusat, ni molt menys, l’equip quadribarrat.

Edgar l’ha tornat a tenir en una acció sol davant d’Ortolà, però ha trigat massa en fer la rematada i un defensa ha arribat per desviar a córner. No ha perdonat en canvi el pichichi de la lliga dos minuts després, en una acció que posava l’empat a 1 en el marcador.

Tot feia preveure la remuntada, però només treure de centre el Villarreal B, l’àrbitre ha tret una vermella directa a Sergio Gómez per una entrada que, si bé ha estat dura, tampoc no mereixia tant càstig. Amb les forces igualades de nou, el partit s’ha refredat i ha arribat una altra noticia negativa, la lesió d’Edgar. L’autor del gol s’ha hagut de retirar coix amb un esquinç al turmell.

El Villarreal B ha pogut endur-se els tres punts en una darrera acció, quan Juanto, completament sol, ha rematat molt fluix davant Morales. Una acció que d’haver-se transformat s’hagués traduït en un resultat completament injust.

Finalment ha estat un empat, que serveix a l’equip per seguir sumant, continuar imbatut i no perdre la pista dels de dalt.

UE Sant Andreu 1

Villarreal CF B 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Cárdenas (Aitor 25′), Azparren, Rubén, Melo, Gómez, Xavi Jiménez (Quim Araujo 59′), Arnau Tobella, David Prats i Edgar (Josu 75′).

Villarreal CF B: Ortolà, Diego Jiménez, Lejeune, Toño, Íñiguez, Edu Ramos, Iriome (Juanto 83′), Palau, Gerard, S.Marcos (Pablo González 71′) i Salva Chamorro (Zambrano 63′).

Gols: 0-1 Gerard (63′), 1-1 Edgar (70′).

Àrbitre: Mateo Montañés, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga al local Melo i als visitants Lejeune, Toño, Edu Ramos, Gerard i Diego Jiménez (2) 55′. També ha expulsat amb vermella directa el local Gómez (71′).


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS