UE Sant Andreu 2 – AE Prat 1

L’equip ha debutat amb victòria al Narcís Sala superant un rival molt lluitador i acaba la jornada en la quarta posició de la taula amb quatre punts. Edgar, autor dels dos gols andreuencs, ha estat el nom propi del partit. L’efectivitat, clau per sumar els tres punts.

El Narcís Sala s’ha retrobat amb la Lliga de la millor manera: amb un triomf del seu equip. L’afició ha pogut marxar a casa amb un somriure veient l’empenta de l’equip i la confiança que té ara mateix un jugador com Edgar, que en dues jornades ja porta tres gols.

Els de Piti Belmonte s’han fet amb el control del partit des del primer moment. La possessió era andreuenca i es jugava en camp del Prat, però la primera ocasió no ha arribat fins el minut 19. Melo, a la sortida d’un córner, estavellava la seva rematada amb el cap al travesser. El primer avís havia estat perillosíssim. L’equip del Baix Llobregat responia amb un xut des de la frontal de Cano que Morales atrapava amb una bona estirada.

El partit ha entrat de nou en una fase on les ocasions brillaven per la seva absència però sense perdre en cap moment el ritme. En la recta final, Kante per part del Prat reactivava el perill a les àrees amb una gran jugada individual i rematada un pèl creuada. No perdonava en canvi Edgar a l’altra àrea, que feia el primer amb una rematada forçada que agafava el porter Toni a contrapeu.

Amb l’1 a 0 s’arribava al descans d’un partit entretingut fins al moment tot i la falta d’ocasions. La segona part ha estat diferent. El Prat ha sortit més decidit a buscar l’empat però ha acusat el desgast del partit de Copa de dimecres. Tot i així, els potablava han trobat el premi en una centrada de Ferran des de la dreta que Cárdenas, intentant rebutjar, ficava dins la seva pròpia porteria.

El Sant Andreu tornava a prendre la iniciativa, buscava mantenir la pilota per restablir la renda. I ho ha trobat només 8 minuts després de que els visitants féssin l’empat. Edgar, en una falta molt semblant a la que ja va convertir diumenge passat a Iecla, tornava a enviar la pilota a la xarxa. Aquest cop per l’escaire. L’equip es tornava a posar per davant aprofitant l’efectivitat en atac.

Quedaven vint minuts en els que ja no hem vist ocasions. Segurament, amb l’equip d’Agustín Vacas acusant l’esforç de jugar 3 partits en 7 dies a aquestes alçades de temporada. El Prat s’ha bolcat més en el temps de descompte, però no ha pogut trobar cap rematada clara.

Els tres primers punts de la temporada es queden al Narcís Sala, que amb l’equip en zona de play-off ja espera el proper compromís, dimecres a les 19.00h contra el Llagostera a la Copa Catalunya.

UE Sant Andreu 2

AE Prat 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Cárdenas, Azparren, Rubén, Jorge Muñoz (Aitor 67′), Melo, Quim Araujo, Xavi Jiménez (Arnau 62′), Edgar i David Prats (Sergio Gómez 77′).

AE Prat: Toni, Sierra, Rafa Murillo, Ricarte, Larios (Cazorla 85′), Rubén, Ferran, Fernando, Kante (Matamala 45′), Fran Bea i Cano (Ignacio 71′).

Gols: 1-0 Edgar (40′), 1-1 Cárdenas p.p. (62′), 2-1 Edgar (70′).

Àrbitre: Melián Socorro, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Quim Araujo, Xavi Jiménez, Cárdenas i Arnau Tobella, i als visitants Ricarte, Rubén i Fernando.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS