UE Sant Andreu 2 – UE Llagostera 2

El Narcís Sala ha vist aquest migdia com volaven dos punts en el darrer quart d’hora de partit. David Prats i Quim Araujo han avançat l’equip en la segona part, però un gol en pròpia d’Azparren i un altre de Serramitja han posat l’empat final al marcador.

El resultat final no és injust vistes les ocasions de tots dos equips, però tal i com s’ha posat el partit, amb un 2 a 0 favorable als quadribarrats, l’empat deixa una sensació agredolça. Els andreuencs han estat bastant efectius de cara a porta mentre que el Llagostera ha generat més ocasions de perill sense tant d’encert.

Els d’Oriol Alsina han començat forts i, tot i que el Sant Andreu dominava la pilota, les ocasions eren pels visitants. La primera al 5′, quan Planagumà no ha pogut encertar a rematar quan es quedava sol davant Morales. Ha respost Quim Araujo, intentant aprofitar un embolic entre Wilfred i la defensa, però el seu xut sense angle l’ha acabat atrapant el porter blaugrana.

A partir d’aquí, dues ocasions pel Llagostera. Al 19′ un xut des de la frontal de Granell que atrapava Morales i al 23′ ho provava Planagumà des de lluny, amb una rematada que s’estavellava al travesser. L’altra ocasió andreuenca de la primera part, un cop de cap de David Prats que Wilfred atrapava sense problemes.

Els visitants tamé han tingut la primera aproximació clara de la segona meitat, però la rematada de Sellarés ha estat massa tova i Morales ha pogut blocar la pilota. No podia ser més contundent la resposta del Sant Andreu, que ha fet el primer per mitjà de David Prats, que aprofitava un mal refús defensiu dins l’àrea per caçar la pilota i batre Wilfred.

El Llagostera no ha dubtat en anar a buscar l’empat, i primer Aimar i després Serramitja, han tingut dues opcions que Morales en primera instància i Azparren sota pals en segona, han evitat. A l’altra porteria, Xavi Jiménez posava una centrada des de la banda esquerre i Quim Araujo, aprofitant el moviment al primer pal de David Prats, posava el peu per creuar una rematada arribant des del darrere i ampliar diferències.

Tot semblava encarrilat, però llavors l’equip gironí s’ha bolcat a l’atac i ha trobat el premi que no havia tingut anteriorment en una jugada desgraciada. Una falta d’entesa entre Morales i Azparren ha acabat amb el central introduïnt en pròpia porteria una centrada des de la banda. El Narcís Sala intentava reposar-se del cop, però el Llagostera ha estat letal i en la següent acció Serramitja desequilibrava per l’esquerra i definia a la perfecció davant Morales.

Amb l’empat a dos gols i menys d’un quart d’hora per davant, cap dels dos equips ha renunciat a res. Sant Andreu i Llagostera ho han buscat però sense rematades massa clares. La millor ha estat pels visitants, amb un xut des de fora l’àrea d’Àlex Moreno que el porter andreuenc ha desviat a córner.

Tercer empat al Narcís Sala i ja toca mirar el següent compromís, dimecres vinent a Inca contra el Constància. Comptant el partit d’avui, l’equip afronta 5 cites en 15 dies, quatre de lliga i una de Copa Federación.

UE Sant Andreu 2

UE Llagostera 2

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Azparren, Rubén, Jorge Muñoz, Aitor, Xavi Jiménez, Quim Araujo, Arnau (Josu 79′) i David Prats.

UE Llagostera: Wilfred, Aimar, Vallho, Canal (Serramitja 76′), Enric Pi, Tito, Granell (Nico 56′), Pitu, Sellarés (Àlex Moreno 56′), Planagumà i Tarradellas.

Gols: 1-0 David Prats (53′), 2-0 Quim Araujo (71′), 2-1 Azparren p.p. (75′), 2-2 Serramitja (77′).

Àrbitre: Alemán Pérez, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Rubén, Melo, Xavi Jiménez i David Prats, i als visitants Vallho i Canal.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS