CD Alcoyano 2 – UE Sant Andreu 0

Els quadribarrats tornen de buit d’Alcoi després d’un partit on l’equip local ha estat més efectiu de cara porteria. Cárdenas, en pròpia porteria, i el capità blanc-i-blau César Remón, han posat el resultat final al marcador de El Collao.

Tot i les nombroses baixes i la càrrega de partits a les cames, el Sant Andreu ha fet un molt bon treball aquesta tarda a terres alacantines. Només ha faltat el gol, que podia haver arribat en diverses accions molt clares. Els homes d’Asier Garitano, en canvi, sí han tingut encert de cara a porteria i en plena dinàmica positiva han deixat els tres punts a casa.

El partit començava molt mogut, amb arribades a totes dues àrees i sense un dominador clar. David Prats, amb un xut al lateral de la xarxa, i Javi Lara, amb una rematada alta, protagonitzaven les primeres aproximacions.

El Sant Andreu intentava discutir-li la possessió al conjunt local i tots dos equips arribaven a la porteria contrària. A poc a poc, els blanc-i-blaus s’han fet amb el control del partit i han començat a apretar més, amb bones oportunitats per Julio De Dios, que rematava massa alt, i John Edison, a qui Morales treia una gran mà.

Eren els millors minuts de l’equip local, que volia innaugurar el marcador abans del descans. Però llavors ha estat el Sant Andreu qui ha gaudit de les ocasions més clares. David Prats, després d’una bona triangulació, rematava fregant el pal, i cinc minuts després, el porter Unai Alba s’anticipava a Aitor quan ja l’encarava.

L’Alcoyano ha sortit millor en el segon temps, on s’ha notat la diferència de minuts a les cames d’un equip i de l’altre. Tot i això, Jorge Muñoz ha tingut el 0 a 1 en un contraatac, però la seva rematada ha marxat fora. Minuts abans Javi Lara tampoc encertava a rematar entre els tres pals per l’equip de El Collao.

Els gols no han arribat fins al darrer quart d’hora de partit. Al 74′, una falta enverinada penjada a l’àrea pels locals se la introduïa Cárdenas en pròpia. El gol ha fet mal i Javi Selvas, novament a pilota aturada, ha estat a punt de fer el segon. No ha perdonat en canvi César Remón sis minuts després, rematant amb el cap una altra jugada a pilota aturada.

El Sant Andreu, esgotat físicament, ha aguantat com ha pogut uns últims minuts totalment de l’equip local i Morales ha evitat el tercer en una clara jugada de David Torres.

CD Alcoyano 2

UE Sant Andreu 0

CD Alcoyano: Unai Alba, Arkaitz (Devesa 46′), Alcántara (Fran Piera 46′), Javi Selvas, César Remón, J.de Dios, David Torres, Pereira, Jhon Edison, Javi Lara i Tacón (Omar 78′).

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, John (Víctor 80′), Rubén (Cárdenas 70′), Jorge Muñoz, Aitor, Josu (Llobet 64′), Quim Araujo, Arnau Tobella i David Prats.

Gols: 1-0 Cárdenas p.p. (74′), 2-0 César Remón (85′).

Àrbitre: Ortiz Blanco, del col·legi madrileny. Ha mostrat la groga als locals Arkaitz, Alcántara, John Edison, César Remón i Julio de Dios i als visitant Jorge Muñoz i Xapi Arnau.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS