Orihuela CF 0 – UE Sant Andreu 1

Victòria importantíssima de l’equip aquesta tarda a Los Arcos en un partit on s’ha hagut de tirar d’ofici. Els alancantins han tingut més la pilota i han gaudit de les millors ocasions, però la inspiració d’Edgar i Morales ha assegurat els tres punts.

El canvi d’entrenador ha esperonat l’Orihuela, que buscava davant el seu públic el primer triomf de la temporada contra uns andreuencs que han sabut patir. Novament, mantenir la porteria a zero ha permès tornar a sumar els tres punts als de Piti Belmonte.

Els locals han sortit amb iniciativa i no han dubtat en acostar-se a la porteria de Morales. Tot i que no amb rematades clares de perill, els de Nino Lema s’han acostat en tres ocasions posant en alerta la defensa quadribarrada. Però ja se sap com és el futbol i el que en moltes ocasions ha patit el Sant Andreu, avui ho ha tingut de cara.

En la primera rematada a porta dels andreuencs, i en una jugada a pilota aturada, Edgar enviava per sobre la barrera a l’escaire un xut de falta directa. El seu setè gol en aquesta lliga i el tercer que fa de falta en el que portem de temporada.

El gol ha fet mal a l’equip groc, que ha cedit una mica més la pilota al Sant Andreu. Tot i així, Morales s’ha hagut d’emplear a fons per desviar a córner una bona rematada de Javi Martínez al 36′. Abans del descans David Prats ha tingut l’opció pels quadribarrats amb un xut que ha marxat a la dreta de la porteria local.

La segona meitat ha començat amb Cárdenas salvant l’empat dels valencians sota pals. Morales desviava una passada de la mort i el refús queia a Pelusa, que en la seva rematada no comptava amb el central sobre la línia per evitar el gol.

Els oriolans monopolitzaven la pilota i el Sant Andreu es sacrificava defensant. Al contraatac ha tingut la opció de fer el segon Edgar, després d’una jugada per banda de Quim Araujo, però la rematada del pichichi la taponava Benja.

Ja a la recta final han arribat dues més molt clares pels locals. Al 80′ Carrión rematava al travesser intentant sorprendre Morales, i en l’afegit, ja amb 10 homes per l’expulsió d’Aitor per doble groga, Morales feia l’aturada de la tarda a rematada amb el cap de Mara.

L’esforç defensiu ha servit per assegurar els tres punts i donar continuïtat a la victòria de diumenge passat contra el València Mestalla. Amb les dues victòries consecutives, l’equip rebrà diumenge vinent l’Espanyol abans d’afrontar la primera jornada de descans d’aquesta lliga.

Orihuela CF 0

UE Sant Andreu 1

Orihuela CF: Caballero, Benja, Carrión, Fleki, Francis, Javi Martinez, Alí (Mara 46′), Álex Garcia, Pedro Vázquez, Pelusa (Pastor 85′) i Gonzalo.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Cárdenas, Dídac, Rubén, Jorge Muñoz, Aitor, Josu (Quim Araujo 59′), David Prats (John 87′), Arnau Tobella (Sergio Gómez 46′) i Edgar.

Gols: 0-1 Edgar (25′)

Àrbitre: Villena Contreras, del col·legi manxec. Ha mostrat la groga als locals Fleki, Benja, Gonzalo i als visitants Arnau Tobella, Cárdenas, Aitor (2), Gómez.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS