UE Sant Andreu 1 – Huracán València CF 2

El líder va haver de suar molt per endur-se els tres punts del Narcís Sala en un partit amb dues parts molt diferenciades. Els valencians van dominar la primera i Javi Navarro, amb dos gols, posava distàncies. El Sant Andreu, superior a la segona, va retallar mitjançant Jorge.

Era una cita complicada enmig d’un calendari molt atapeït, amb partits cada 3 dies durant quatre setmanes consecutives. Els andreuencs van sortir a intentar tenir la pilota contra el líder, però ben aviat la lesió de Xavi Jiménez, tot just al minut 6, va refredar l’equip.

Al 13′, una greu errada defensiva deixava sol Javi Navarro davant Morales i el davanter blanc i vermell no perdonava per fer el primer en la primera rematada a porta del partit. Els nervis s’apoderaven momentàniament de l’equip i un nou error en defensa donava l’opció a Javi Salero de fer el segon, però primer Morales i després Xapi Arnau salvaven sota pals.

Un cop passat l’ensurt, els quadribarrats recuperaven el control i la pilota, però les ocasions no apareixien a cap de les dues porteries fins que gairebé es complia el temps. Al 43′, Pablo Vidal tornava a avisar a la sortida d’un córner, però Morales responia amb una gran aturada. A l’altra banda, Edgar feia el primer xut pels locals, que marxava per sobre la porteria. I tornava a contestar l’Huracán, aquest cop amb encert. De nou Javi Navarro apareixia per fer el gol, rematant amb el cap una centrada des de la banda.

Els de Piti Belmonte van canviar el xip a la segona meitat i es van fer totalment seu el partit. David Prats posava a prova Paco per primera vegada en el partit amb un xut des de la frontal que el porter valencià desviava a córner. Cinc minuts més tard, Edgar tornava a provar el porter, que responia de la mateixa manera a un xut de falta directa.

Apareixien de nou problemes pel Sant Andreu, que veia com Azparren es retirava tocat i havia de reaparèixer, amb una gran actuació i amb la màscara, Dídac Navarro. I de nou, una ocasió clara pels andreuencs. Centrada des de l’esquerre, rematada de cap d’Edgar que superava Paco i la pilota s’estavellava al travesser. L’equip havia fet més que suficient per retallar distàncies, però el premi no arribava.

Ho va fer al 84′, amb un xut des de la frontal de Jorge Muñoz que entrava ajustat a la base del pal. Un impuls per intentar l’empat en els sis minuts més l’afegit que quedaven, però l’Huracán va saber gestionar bé l’avantatge i amb una bona defensa i esgarrapant temps es va endur els tres punts del Narcís Sala.

UE Sant Andreu 1

Huracán València CF 2

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Azparren (Dídac 56′), Rubén (Arnau 77′), Jorge, Aitor, Xavi Jiménez (Josu 6′), Quim Araujo, David Prats i Edgar.

Huracán València CF: Paco, Alexis, Tomás Ruso, Pablo Vidal, Victor Gomis, Miñano (Carreño 58′), San Julián (Akapo 77′), Capdevila (David Fas 66′), Javi Rubio, Javi Salero i Javi Navarro.

Gols: 0-1 Javi Navarro (13′), 0-2 Javi Navarro (45′), 1-2 Jorge (84′).

Àrbitre: Leo Ollo. Ha mostrat la groga als locals Melo, David Prats i Edgar, i als visitants San Julián, Capdevila, Miñano, Javi Navarro i Javi Rubio (2) 90′.

Camp: Narcís Sala. 630 espectadors.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS