UE Sant Andreu 1 – Valencia Mestalla CF 0

Els quadribarrats s’han retrobat amb el triomf en lliga cinc jornades després superant el filial valencianista amb un gol d’Arnau Tobella. L’equip ha fet un gran treball defensiu i podria haver ampliat el marcador, però no ha encertat a fer el segon.

Tot i els 120 minuts de dimecres en Copa RFEF, tots dos conjunts arribaven amb necessitat d’aconseguir els tres punts en el partit d’avui. I ha estat el Sant Andreu qui ha fet més per endur-se’ls. El gran treball defensiu dels andreuencs ha fet que no s’hagi comptabilitzat cap ocasió clara de perill per part valencianista.

No ha estat un partit gaire atractiu per l’espectador. Tant quadribarrats com txes han començat buscant fer-se amb el domini de la pilota, però amb el pas dels minuts han estat els locals els qui han aconseguit controlar-la. Cárdenas, al 12′, disposava de la primera ocasió de perill rematant un refús al segon pal. La defensa, atenta, ha pogut enviar a córner.

Quim Araujo també provava el porter Lluna, que atrapava sense problemes una rematada fluixa del mago. Els valencianistes s’acostaven amb un parell de xuts molt desviats de la porteria de Morales, que pràcticament no ha hagut d’intervenir en tot el partit.

Deu minuts abans del descans, en un refús defensiu després d’un córner, Arnau engaltava amb la dreta una gran rematada des de la frontal per obrir el marcador. El Mestalla ha respost amb la seva aproximació més perillosa en els 90 minuts, un xut massa creuat d’Armiche després d’una més que possible falta sobre Rubén.

Al segon temps els de Sergio Ventosa no han rematat a porteria. Per contra, el Sant Andreu ha tingut el segon en diverses accions que no s’han pogut transformar. Quim Araujo rematava per sobre la porteria una centrada de Rubén i Edgar queia dins l’àrea en una acció força polèmica.

Les més clares però les ha tingut David Prats. En el 68′, el davanter es quedava sol davant Adrian Lluna, però el seu intent de vaselina no li sortia i el porter visitant resolia sense problemes. I ja en els darrers instants, novament Prats enviava una bona rematada al lateral de la xarxa.

Els blancs han buscat l’empat a la desesperada amb una darrera falta penjada a l’àrea al temps de descompte, però Morales, de punys, ha resolt per deixar els 3 punts a casa.

UE Sant Andreu 1

Valencia Mestalla CF 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Cárdenas, Rubén, Jorge Muñoz, Aitor, Quim Araujo (Josu 63′), David Prats, Arnau Tobella, (John 76′) i Edgar (Gómez 65′).

Valencia Mestalla CF: Adrian Lluna, Leuko (Juan Delgado 72′), Gayá, Tano, C.Delgado, A.Quintanilla, Armiche, Portu, Choco Lozano (Fede Cartabia 55′), Molina (Roberto 55′) i Álex Cortell.

Gols: 1-0 Arnau Tobella (36′).

Àrbitre: Monter Solans, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga al local Edgar i als visitants Leuko i Gayá. Ha expulsat amb vermella directa al visitant Álex Cortell (90′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS