CF Badalona 3 – UE Sant Andreu 1

L’equip ha trencat avui la bona dinàmica de resultats amb una derrota a Badalona. L’efectivitat dels locals i jugar gairebé tota la segona part amb deu homes ha passat factura als de Piti Belmonte. El gol andreuenc l’ha fet David Prats.

Necessitava guanyar urgentment a casa, i el Badalona ha estat contundent. Una bona primera part dels locals els ha situat amb el dos a zero en el marcador, però abans del descans David Prats ha pogut reduir distàncies per seguir dins el partit. L’expulsió de Cárdenas en la represa ha posat les coses molt difícils i el Badalona ha sentenciat a deu minuts pel final.

Els escapolats han començat apretant, aportant perill sobretot a pilota aturada i obligant Morales a intervenir per evitar el gol. Dos córners al 11′ i al 14′ han estat a punt de significar el primer. Un primer gol que arribaria molt poc després, quan Gabri recollia un xut dels locals al pal i no perdonava en segona instància.

El gol dels locals ha esperonat una mica els andreuencs, que han començat a tenir més la pilota. Edgar, amb un u contra u amb el porter, i Aitor, amb un xut llunyà atrapat per Marcos, buscaven anotar l’empat. Ha estat però el Badalona, per mitjà de Manolo Bueno, el que feia el segon aprofitant un rebot i definint davant la porteria. Un cop dur al que l’equip ha respost retallant amb un gol de David Prats.

La segona meitat ha començat elèctrica i amb doble canvi a les files del Sant Andreu. Entraven Quim Araujo i Melo en el lloc d’Arnau i Gómez. El mateix Quim Araujo i Xavi Jiménez provaven sort amb les dues primeres aproximacions de la segona meitat, a les que el Badalona responia obligant Morales a intervenir.

El partit s’ha desequilibrat tot just al 54′, quan unes mans innocents de Cárdenas han suposat la segona groga pel defensa andreuenc. Amb un menys i per darrere en el marcador el Sant Andreu ha volgut buscar l’empat, però no ha tingut opció de crear perill clar. El Badalona, esperant darrere a poder muntar el contraatac, ha sentenciat amb un gol de Grasa precisament a la contra.

CF Badalona 3

UE Sant Andreu 1

CF Badalona: Marcos, Sobregrau, Gallardo, Pelegrí, Bermudo, Borja, Joaquín (Javi Moreno 65′), Robert, Sergio, Manolo Bueno (Grasa 55′) i Gabri.

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Dídac, Azparren (Llobet 74′), Rubén, Aitor, Sergio Gómez (Melo 46′), Xavi Jiménez, David Prats, Arnau Tobella (Quim Araujo 46′) i Edgar.

Gols: 1-0 Gabri (16′), 2-0 Manolo Bueno (37′), 2-1 David Prats (42′), 3-1 Grasa (78′).

Àrbitre: Pulido Santana, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Manolo Bueno, Gabri, Robert i Sergio, i als visitants Cárdenas (2) (54′), Rubén, Xavi Jiménez i Dídac.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS