UE Sant Andreu 0 – RCD Espanyol B 0

Repartiment de punts aquest migdia en un partit molt igualat al Narcís Sala. De les poques ocasions que hi ha hagut, el Sant Andreu ha tingut les més clares a pilota aturada. L’àrbitre ha anul·lat un gol de David Cárdenas per fora de joc a un quart pel final.

L’equip segueix sumant després de la tercera jornada consecutiva sense perdre i encararà la jornada de descans havent sumat 7 dels darrers 9 punts, mantenint la porteria a zero en aquests tres partits.

Avui la visita de l’Espanyol B es presumia complicada i així ha estat. La igualtat ha estat la tònica dominant, sobretot en la primera meitat, en que no hi ha hagut ocasions molt clares. Dídac i John Neeskens, tots dos rematant una falta lateral, han tingut les opcions més perilloses dels primers quaranta cinc minuts.

El central de Sant Andreu s’ha hagut de retirar lesionat justament un minut abans del descans, amb un esquinç de turmell del que encara no se’n coneix el grau. Azparren l’ha substituït en la segona part.

A la sortida de vestidors l’Espanyol ha intentat imposar el seu ritme i ho ha aconseguit durant uns minuts. Tot i això les rematades, encara que molt desviades, eren dels andreuencs. Gómez i Xapi Arnau no encertaven a trobar porteria en dues bones arribades.

La primera rematada a porteria dels blanc-i-blaus ha arribat per mitjà de Cubillas al 65′. El porter andreuenc Éric, que avui debutava en lliga, no ha tingut problemes per atrapar la pilota. La inèrcia li ha durat poc al conjunt de Raúl Longhi, que ha vist com la intensitat dels quadribarrats s’imposava.

Azparren disposava d’una de les ocasions més clares a pilota aturada, però la seva rematada amb el cap sortia una mica massa creuada. Un minut després, un bon contraatac dels locals a punt ha estat de sorprendre la defensa espanyolista. El central Lobato a punt ha estat de fer-se un gol en pròpia desviant la centrada de Rubén.

I la jugada que podia haver canviat el signe del partit ha arribat al 75. Novament en una falta lateral, servida per Arnau, tres jugadors andreuencs entraven a la rematada i Cárdenas, amb el cap, superava Edgar Badia. Tothom ha celebrat el gol, però l’assistent tenia el banderí aixecat i l’àrbitre no ha donat validesa al gol.

A partir d’aquest moment gairebé no s’ha jugat. Les caigudes i pèrdues de temps dels jugadors de l’Espanyol B han tallat el ritme del partit i només Edgar ho ha pogut provar amb un xut de falta directa que li ha sortit massa centrat.

L’equip gaudirà ara d’una jornada de descans que canvia la planificació d’entrenaments. S’arriba a l’aturada amb la millor ratxa de resultats de la temporada.

UE Sant Andreu 0

RCD Espanyol B 0

UE Sant Andreu: Éric, Xapi Arnau, Cárdenas, Dídac (Azparren 46′), Rubén, Jorge Muñoz, Gómez, John (Quim Araujo 57′), David Prats, Arnau Tobella (Josu 85′) i Edgar.

RCD Espanyol: Edgar, Nacho Heras, V.Armero (Jorge Díaz 72′), Merchan (Pino 81′), Elton, De Amo, Lobato, Seguín, Cubillas, Mario Ortiz i Paul Quaye (Fran Miranda 57′).

Àrbitre: Barberà Fuentes. Ha mostrat la groga als locals Xapi Arnau, Edgar, Arnau Tobella i Gómez, i als visitants De Amo i Paul Quaye.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS