CD Atlético Baleares 2 – UE Sant Andreu 1

L’equip tanca el 2012 amb una derrota inmerescuda a Mallorca. Quim Araujo ha avançat els quadribarrats al minut 29, però només un minut més tard David Sánchez ha fet l’empat. A la segona part Jesús Perera ha fet el definitiu 2 a 1 a la sortida d’un córner.

Els homes de Piti Belmonte han tingut més i millors ocasions de gol, però la falta d’encert i el porter Mackay han evitat que els andreuencs poguéssin treure un resultat millor de l’Estadi Balear. Una derrota, la primera de la història a camp de l’Atlético, que trenca la dinàmica positiva de resultats i de porteria a zero.

Els locals han sortit molt forts al camp, decidits a buscar directament la porteria de Morales. No han trobat ocasions clares, però han estat incisius durant els deu primers minuts, forçant córners i jugant a camp andreuenc. El Sant Andreu, en canvi, ha portat perill des de la primer aproximació, al minut 11 amb un xut creuat amb cama esquerre d’Edgar. El mateix Edgar ho tornava a provar, novament amb molt perill, en un xut de falta indirecte que atrapava el porter Mackay.

Els andreuencs rondaven el gol, i Arnau Tobella obligava el porter Mackay a lluïr-se per desviar a córner una bona rematada. D’aquest servei de cantonada ha arribat el gol, obra de Quim Araujo. Un gol que feia justícia després de quatre oportunitats molt clares per obrir el marcador de l’Estadi Balear.

L’alegria ha durat poquíssim, doncs només treure de centre els blanc-i-blaus han buscat la porteria de Morales i David Sánchez ha fet l’empat amb un bon gol. La reacció tan immediata ha refredat el partit, que en el quart d’hora que quedava pel descans no ha tingut gairebé res destacable.

A la segona meitat el Sant Andreu ha pogut tocar més la pilota, dominant bé el partit. Al 61′ Arnau Tobella buscava l’escaire amb un xut que Mackay desviava a córner. També ha tingut la seva opció el Baleares, amb una clara rematada al pal de Jesús Perera. El màxim golejador de la temporada passada no ha fallat pocs minuts després, quan ha posat el cap al primer pal, a la sortida d’un córner, per avançar els seus.

Quedava només un quart d’hora i els illencs han defensat amb tot. Una caiguda dins l’àrea de Josu, amb possible penal, ha estat el vagatge ofensiu d’uns quadribarrats a qui els ha pesat el segon gol dels locals.

La derrota, que no fa justícia al partit, serveix per acomiadar l’any 2012 futbolístic. La plantilla tindrà ara festa fins el dia 29.

CD Atlético Baleares 2

UE Sant Andreu 1

CD Atlético Baleares: Mackay, Sastre, Del Castillo, Rojas, Dani Guillén, David Sánchez, Samuel Baños, Femi (Goto 85′), Roque Mesa (Bjorn 62′), Cristian i Perera.

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Melo, Azparren, Rubén, Jorge Muñoz, Aitor (Víctor 85′), Xavi Jiménez (Llobet 85′), Quim Araujo, Arnau Tobella (Josu 75′) i Edgar.

Gols: 0-1 Quim Araujo (29′), 1-1 David Sánchez (30′), 2-1 Jesús Perera (76′).

Àrbitre: Ha mostrat la groga als locals Jorge Rojas i Sastre, i als visitants Jorge Muñoz i Xavi Jiménez.

Foto: cdatleticobaleares.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS