CD Binissalem 0 – UE Sant Andreu 0

L’equip ha tret un empat sense gols de la seva visita a Binissalem en un partit intens però amb poques ocasions clares de gol. Dues accions polèmiques podien haver canviat el signe del partit: un fora de joc dubtós en un atac local i un possible penal sobre Xavi Jiménez a l’altra àrea.

Tots dos equips es presentaven al partit d’aquest migdia amb moltes baixes: sis pel Binissalem i set pel Sant Andreu. S’enfrontaven dos equips que venien de disputar noranta minuts entre setmana a la Copa Federació, però tot i així el partit ha tingut intensitat. Les defenses han superat els atacs, que no han trobat el camí a les porteries.

L’inici ha estat bastant igualat, amb tots dos equips buscant fer el seu joc, molt de migcampisme i els porters inèdits. La primera ocasió i segurament la millor pels andreuencs en tot el partit l’ha tingut David Prats al 17′. Quim Araujo posava una gran centrada des de la dreta i el davanter rematava amb el cap al segon pal, buscant creuar la pilota amb intenció. La rematada ha agafat rosca però ha marxat a uns centímetres del pal.

Poc a poc l’equip blau ha anat prenent la iniciativa i jugant en camp del Sant Andreu, provant algun xut d’algun dels homes que s’incorporaven. Cárdenas primer i Morales després, sense massa dificultats, abortaven el perill. A l’altra banda, en una sortida al contraatac, David Prats rematava a l’esquerre de la porteria de Ricardo.

La segona part començava amb l’ocasió més clara del partit, favorable al conjunt local. En una jugada d’estratègia la defensa andreuenca es despistava i deixava sol a Chus Seco, que rematava en posició franca davant un Morales que ha evitat el gol amb una gran aturada. Els locals s’han anat animant i buscaven l’atac, però no trobaven l’última passada. Ho han fet justament en una acció invalidada per un fora de joc molt dubtós, quan el davanter del Binissalem es plantava sol davant Morales.

I de jugada polèmica a jugada polèmica. A l’altra cantó Quim Araujo s’inventava una passada entre dos defenses per Xavi Jiménez, que trepitjant àrea venint des del darrere, queia davant la sortida del porter. El jugador andreuenc feia un toc per superar Ricardo, que sortia sense tocar l’esfèrica i sí contactant amb el capità. L’àrbitre no ha assenyalat res tot i les protestes dels quadribarrats.

El partit s’ha obert moltíssim en els darrers deu minuts, però les dues rematades han estat pel Sant Andreu. Azparren, a la sortida d’un córner, rematava picat de cap per sobre del travesser. Cinc minuts més tard ho provava Jorge Muñoz amb un xut centrat des de la frontal que Ricardo atrapava sense problemes.

CD Binissalem 0

UE Sant Andreu 0

CD Binissalem: Ricardo, Tomás, Toni Salas, Óscar, Rubio, Bernat Alomar, Caio, Toni Oliver, Paco Plata (Ángel 60′), Miquel Fortesa (Moyà 86′) i Chus Seco.

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Melo, Azparren, Rubén, Jorge, Aitor, Arnau (Gómez 78′), Xavi Jiménez, Quim Araujo i David Prats (Llobet 57′).

Àrbitre: Lozano Reina, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als locals Paco Plata, Toni Oliver i Rubio, i al visitant Cárdenas.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS