UE Sant Andreu 0 – CE L’Hospitalet 0

L’equip riberenc s’ha endut el Trofeu de Festa Major després d’empatar sense gols en un partit marcat per la igualtat. Els porters Morales i Craviotto han abortat amb encert les ocasions més clares de perill a totes dues porteries.

El Sant Andreu ha fet sentir incòmode en el Narcís Sala un dels grans equips de la categoria i aspirant a estar en el play-off final per l’ascens. El conjunt més golejador de la categoria, amb el màxim anotador a les seves files, s’ha quedat a zero, un fet que en disset jornades només s’havia donat en dues ocasions fins avui.

El partit ha començat sense un dominador clar. Les defenses contenien bé els atacs i gairebé només s’ha generat perill a pilota aturada i amb alguna centrada a les àrees. Ángel ha estat el primer en provar-ho per l’Hospitalet, però Morales ha sortit bé de punys per refusar. A l’altra banda, Aitor provava el xut de falta directa fent botar la pilota davant el porter, però Craviotto reaccionava a temps per desviar a córner.

Al límit del descans ha sigut quan més ha apretat el Sant Andreu. Al 40′, una centrada des de la dreta de Xavi Jiménez la rematava David Prats en planxa, però la rematada del davanter sortia un pèl creuada. Més clara ha estat l’ocasió d’Edgar al 45′, quan ha estavellat al travesser una falta directa.

La segona part ha tingut una mica més d’arribada i tots dos equips han tingut opcions de fer el gol. Xavi Jiménez i Quim Araujo ho han provat tímidament amb xuts des de la frontal ben resolts per Craviotto, però el perill més clar l’ha portat L’Hospitalet en només dos minuts. Al 68′ una gran combinació entre Cirio i Bacari deixava el pichichi de la categoria sol davant Morales, que aturava amb les cames un gol pràcticament fet. Només un minut més tard el capità tornava a salvar, ara a peus de Bacari que havia aprofitat una errada defensiva per plantar-se sol a l’àrea.

El gol donava el partit i els riberencs semblava que havien desaprofitat la seva oportunitat. Llobet entrava com a revulsiu per mirar d’atacar més la porteria visitant, i el de Cambrils ha tingut les seves opcions. Primer un xut llunyà que ha sortit a la dreta de la porteria de L’Hospi, i després en l’acció que podia haver decantat la balança pels quadribarrats: Edgar rebia sol davant Craviotto la centrada de Llobet, però el porter treia una mà de reflexes a la rematada a boca de canó del davanter andreuenc.

UE Sant Andreu 0

CE L’Hospitalet 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Azparren, Rubén, Jorge Muñoz, Aitor, Arnau Tobella (Llobet 70′), David Prats, Xavi Jiménez (Quim Araujo 60′) i Edgar.

CE L’Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pol (Manel 88′), Aday (Bacari 60′), Ángel (Julio Rico 86′), Osado, Marc Pedraza i Cirio.

Àrbitre: Ripoll Solano, del col·legi balear. Ha mostrat la groga als locals Xapi Arnau, Melo i Jorge Muñoz, i als visitants Hammouch, Valentín, Cirio, Julio Rico i Bacari.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS