UE Sant Andreu 1 – RCD Mallorca B 0

Un gol de Quim Araujo en l’última acció del partit, al minut 94, ha trencat la sequera de gols en lliga i ha deixat tres punts molt importants a casa. La sort que en altres partits ha estat desfavorable avui s’ha girat de cara en el moment decisiu.

Quan ja es donava per fet el tercer empat consecutiu sense gols en lliga, ha aparegut el mago per fer esclatar d’alegria el Narcís Sala. Havia estat un partit igualat i amb alternatives, amb una defensa andreuenca segura i un gran Morales, però s’ha hagut d’esperar fins l’últim segon per que el partit es decantés.

Piti Belmonte ha hagut de fer malabars per superar les baixes i poder completar l’onze titular. Arnau Tobella s’ha situat al lateral dret i l’equip ha variat el seu esquema tàctic durant la primera part, passant a jugar amb un 4-1-3-2, amb Jorge Muñoz, Gómez, Aitor i Xavi Jiménez al mig del camp.

El partit ha tingut alternança en el domini i, com és habitual en la categoria, poques ocasions clares sobretot a la primera part. Marc Fernández feia la primera rematada pel Mallorca B tot just al primer minut de joc i provava per primera vegada la resposta de Morales. A l’altra porteria, Quim Araujo a punt estava d’anticipar-se al porter mallorquinista Martí en una passada llarga només dos minuts després.

El mateix Quim ha generat una de les jugades amb més perill per part andreuenca de la primera meitat, se n’ha anat del seu defensa a la banda esquerre amb una individualitat i la passada de la mort no ha pogut rematar-la David Prats per poc. El punta no ha tingut sort avui i s’ha hagut de retirar lesionat abans del descans amb problemes al genoll. En el seu lloc ha entrat Edgar.

La més clara però ha estat pels visitants, en un u contra u de Marc Fernández amb Morales que el porter quadribarrat ha solventat refusant la pilota amb la cama. Era tot just la mitja hora de joc i el perill no ha tornat a aparèixer fins l’inici de la segona meitat. Quim Araujo creuat amb el cap, i Jorge Muñoz amb un xut ras des de la frontal tornaven a buscar la porteria vermellona.

Piti Belmonte donava entrada a Llobet per Gómez i l’equip tornava a l’esquema habitual del 4-2-3-1. El de Cambrils ha gaudit d’una bona ocasió només sortir, però el seu cop de cap aprofitant un refús del porter a xut de Rubén, ha marxat per poc per sobre el travesser. El Mallorca B responia novament per mitjà de Marc Fernández amb una rematada des de la dreta, i Morales tornava a mostrar-se impecable refusant novament amb els peus. El porter andreuenc ha tornat a evitar el perill refusant a córner un xut perillós de falta d’Abdón, que ha fet botar l’esfèrica just davant la porteria.

En els darrers minuts el partit s’ha obert, el Sant Andreu buscava materialitzar i el Mallorca B era perillós al contraatac. Arnau Tobella tallava providencialment un contraatac dels balears quan era l’últim home. Quan es complia el temps, l’ocasió que semblava la definitiva: Edgar no podia posar bé el peu per rematar una centrada que l’habilitava davant el porter Martí.

Tot i semblar que el resultat era ja definitiu, l’equip no ha renunciat en cap moment i ha seguit fins que el premi ha arribat en l’última acció. Arnau ha penjat una pilota a l’àrea perquè pentinés Edgar, Martí ha sortit de punys gairebé a la frontal i ha deixat la pilota morta per Quim Araujo, que després de controlar ha elevat la pilota per sobre tots els defenses i l’ha fet botar just davant la ratlla de gol. L’esfèrica ha fet un estrany que ha confòs el jugador del Mallorca B que estava sota pals i no ha pogut evitar el gol.

Ha estat llavors quan tot el Narcís Sala i l’equip han embogit, anant a celebrar el gol justament davant la tanca publicitària de Can Roca. Un gran gest per dedicar aquesta victòria al vicepresident del club Josep Maria Solé Roca, que ens va deixar dilluns passat.

UE Sant Andreu 1

RCD Mallorca B 0

UE Sant Andreu: Morales, Arnau, Melo, Azparren, Rubén, Jorge Muñoz, Gómez (Llobet 68′), Aitor, Xavi Jiménez (Josu 81′), Quim Araujo i David Prats (Edgar 43′).

RCD Mallorca B: Martí, Damià, Víctor, Mateo, One, Álex, Gil (Sastre 62′), Capó, Abdón (Javi 79′), Nico i Marc (Manu 92′).

Gols: 1-0 Quim Araujo (94′).

Àrbitre: Vallejo Aznar, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als locals Melo, Xavi Jiménez, Jorge Muñz i Gómez, i als visitants Víctor, Mateo, One, Abdón i Sastre.

Estadi: Narcís Sala, 847 espectadors.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS