AE Prat 0 – UE Sant Andreu 1

Els andreuencs han tret tres punts molt valuosos del Sagnier amb una victòria per la mínima gràcies a un gol de Quim Araujo. En un partit molt travat, amb 14 targetes en total, l’equip ha sabut sobreviure per continuar amb la ratxa de victòries i apropar-se a la zona de play-off.

Només un equip havia aconseguit endur-se el triomf del camp del Prat aquesta temporada en lliga. Avui els quadribarrats han estat els segons en fer-ho, adaptant-se a les exigències del partit. Les ocasions han estat comptades, però els de Piti Belmonte han transformat quan tocava i han tornat a repetir una gran actuació defensiva.

El partit ha començat amb un gran condicionant, una groga per Jorge Muñoz al minut quatre després de rebre un cop a la cara. El Prat ha agafat la iniciativa i ha començat a jugar a camp del Sant Andreu, buscant arribar a la porteria de Morales però sense trobar cap rematada entre els tres pals. De fet els primers xuts, tot i que no han anat a porteria, han estat pel Sant Andreu. Sergio Gómez primer, engaltant un rebuig defensiu, i Cárdenas després, finalitzant una incorporació per la dreta, han protagonitzat les primeres aproximacions.

Debutava Xavi Boniquet amb la samarreta quadribarrada, amb el dorsal 23, tot just quatre dies després d’incorporar-se al club. L’ex de La Pobla ha començat jugant a la banda esquerre, però ha hagut de modificar la seva posició quan Xavi Jiménez s’ha lesionat al 27′. El capità ha notat una punxada als isquiotibials i ha deixat el seu lloc a John Neeskens, que entrava des de la banqueta.

La seva entrada ha dinamitzat l’atac i en tres minuts han arribat les dues accions més perilloses del partit. Al 30′ Jorge Muñoz estavellava la pilota a la base del pal després que Josu li deixés una pilota de cara, i tres minuts després ha arribat el gol. Una centrada de John la rematava amb el cap Quim Araujo, que transformava tot i l’estirada de Toni Teixeira, que ha arribat a tocar la pilota.

En els darrers minuts del primer temps un xut des de la frontal de Xavi Boniquet i un refús en defensa de Cárdenas dins l’àrea, després d’una sortida de Morales, han estat les accions més destacables.

El partit s’ha travat del tot en la segona meitat. Piti Belmonte ha tret Jorge Muñoz del terreny de joc per evitar una possible expulsió i ha donat entrada a Aitor. Els locals han tingut la primera ocasió de la segona part amb una rematada de cap de Kante que Morales ha atrapat sense dificultats. En aquests primers minuts el Sant Andreu ha arribat a provocar quatre córners, però no n’ha pogut aprofitar cap. Només ha trobat rematada en un d’ells, quan Melo ha enviat la pilota fregant el travesser després d’una rematada acrobàtica.

A partir d’aquest moment ha començat el festival de targetes, cinc en menys de deu minuts. El Prat ha fet recular metres als quadribarrats, que amenaçaven al contraatac. De fet Josu i John, amb dues accions ràpides, han finalitzat dues sortides a la contra sense sort. Els locals apretaven però no remataven. Al 84′ ho ha fet Charly Ruiz, amb un xut des de fora l’àrea que Morales ha pogut blocar. Un minut després Cárdenas veia la segona targeta per unes mans i deixava l’equip en inferioritat.

Murillo ha tingut l’opció de fer l’empat quan es complia al temps, amb una rematada a la sortida d’un córner, però ha connectat amb la pilota desequilibrat i no ha trobat porteria. S’allargaven cinc minuts que finalment han estat més de vuit. Kante i Rubén s’han enganxat després d’una entrada del primer i l’àrbitre els ha expulsat a tots dos. Una vermella que augmenta les baixes per sanció per la propera jornada: Jorge Muñoz, Cárdenas i Rubén.

AE Prat 0

UE Sant Andreu 1

AE Prat: Toni, Sierra, Rafa Murillo, Ricarte, Larios (Sebas 68′), Rubén, Ferran Vila (Charly Ruiz 58′), Fernando, Kante, Fran Bea (Ignacio 58′) i David López.

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Melo, Azparren, Rubén, Jorge (Aitor 46′), Gómez, Boniquet (Dídac 66′), Xavi Jiménez (John 27′), Josu i Quim Araujo.

Gols: 0-1 Quim Araujo (33′).

Àrbitre: Herrero Arenas, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als locals Toni, Sierra, Larios, Murillo i Charly Ruiz, i als visitants Jorge Muñoz, Josu, Cárdenas (2) 85′, John i Melo. També ha expulsat amb vermella directa el local Kante i el visitant Rubén.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS