UE Sant Andreu 1 – Levante UD B 0

El 2013 comença de la millor manera al Narcís Sala després d’un partit treballat contra un dels millors equips de la categoria. Els visitants han dominat la primera part i els andreuencs la segona, però al final ha acabat decidint un gol en pròpia dels valencians.

Les primeres aproximacions del partit han estat pels andreuencs, amb dos xuts desviats de Josu i Quim Araujo. El gol en pròpia del Levante B al minut 19′, en un mal refús, donava avantatge als quadribarrats però també esperonava els blaugrana, avui vestint de verd. Els homes de José Gómez han dominat a partir de llavors, gaudint de les millors ocasions.

No comptaven els granotes amb Morales, que ha salvat l’equip diverses vegades. Al 27′ a xut de falta d’Andy, al 35′ a rematada d’Ortuño i al 43′ blocant a cop de cap potent de Juanma. Tres aturades que mantenien el resultat d’un a zero al descans.

La segona meitat ha tingut un clar color local. Només començar Josu ho provava amb un xut fregant el pal. Més clara ha estat la següent ocasió, al 60′ i a la sortida d’un córner, quan Azparren pentinava i la pilota s’estavellava al pal. Quim Araujo també n’ha tingut dues finalitzant jugades per banda esquerre, però no ha estat encertat.

El Levante B ha avançat línies en els últims deu minuts i ha estat llavors, al contraatac, quan ha aparegut l’opció d’ampliar el marcador. Edgar encarava el porter Garabato i aquest li desviava la seva rematada, i tot just en la següent jugada, Quim Araujo tornava a encarar però creuava un pel massa la seva rematada. Tot i la falta d’encert, els tres punts no s’han mogut del Narcís Sala.

UE Sant Andreu 1

Levante UD B 0

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Melo, Azparren, Rubén, Gómez, Jorge, Arnau Tobella (John 79′), Quim Araujo (Víctor 93′), Josu (Aitor 64′) i Edgar.

Levante UD B: Garabato, Iván López, Juanma, Marín, Jero (Jason 77′), Fali (Selfa 46′), Álvaro Rosa (Olaizola 53′), Provencio, Paredes, Ortuño i Andy.

Gols: 0-1 Paredes (19′).

Àrbitre: Varón Aceitón, del col·legi balear. Ha mostrat la groga als locals Rubén i Edgar i als visitants Fali, Selfa i Paredes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS