UE Sant Andreu 2 – CF Reus Deportiu 0

L’equip ha aconseguit aquest migdia la quarta victòria consecutiva a la lliga després de superar el Reus amb un doblet d’Edgar. És la millor ratxa des de l’arribada de Piti Belmonte a la banqueta. Els tres punts d’avui permeten afiançar-se en la sisena posició de la taula.

La gran solidesa defensiva andreuenca ha tornat a conduir l’equip a uns tres punts que no han corregut perill en cap moment. El d’avui ha estat el vuitè partit de lliga consecutiu sense rebre cap gol al Narcís Sala, una dada que explica el per què del moment que viu el conjunt quadribarrat. El partit també ens ha deixat un esperançador debut de Marc Mas.

El Reus ha sortit millor, amb uns minuts inicials on ha portat la iniciativa però no ha trobat la manera d’encarar la porteria local. Al Sant Andreu, en canvi, no li ha calgut dominar gaire per arribar i moldre. Era el minut 24, Edgar i Josu tiraven una paret i el punta de Gavà retallava davant Socías per ajustar la rematada a la base del pal. Un a zero i els de Piti Belmonte passaven a fer-se amb les regnes del partit.

La reacció dels del Baix Camp ha estat obligar Morales a treure el millor de sí mateix. Sergio León posava una centrada al punt de penal des de la banda i Prades, arribant des del darrer, connectava una rematada amb el cap que el porter andreuenc desviava amb una grandíssima aturada. L’acció de perill ha arribat quan el Sant Andreu es trobava momentàniament amb 10 homes, per un trau al cap d’Azparren.

Fora d’aquesta bona oportunitat pel Reus, els quadribarrats estaven gaudint dels seus millors minuts, amb un Boniquet molt actiu per la banda esquerre. Una combinació entre ell i Edgar, amb posterior centrada a l’àrea, la resolia la defensa visitant refusant a córner. També Quim Araujo ho ha provat de xut des de fora l’àrea, però la pilota ha marxat a un metre del pal. Abans del descans Edgar ha tornat a moure el marcador al transformar un penal comès sobre Xavi Boniquet.

La segona part ha estat molt més pausada. El Reus no ha xutat a porteria i el seu porter Àngel tampoc ha tingut gaire feina. El més destacat ha estat el debut de Marc Mas, que substituïa Boniquet al minut 67. L’ex del Figueres s’ha associat molt bé amb Edgar en un parell d’accions i també ha provat el xut, però la seva rematada des de fora l’àrea ha marxat alta. Els tres punts estaven lligats i només calia que passessin els minuts, com així ha estat.

UE Sant Andreu 2

CF Reus Deportiu 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Azparren (Dídac 82′), John, Jorge Muñoz, Gómez, Josu (Aitor 78′), Quim Araujo, Boniquet (Marc Mas 67′) i Edgar.

CF Reus Deportiu: Àngel, Edu Vives (Edgar 77′), Roberto, Socías, Sangrà, Nando, Durán, Prades (Riki 69′), Dani (Pedrito 57′), Álex i Sergio León.

Gols: 1-0 Edgar (24′), 2-0 Edgar (43′).

Àrbitre: Zarrabeitia Arrieta, del col·legi basc. Ha mostrat la groga als locals John i Boniquet i als visitants Edu Vives, Àlex i Pedrito.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS