UE Sant Andreu 2 – Yeclano Deportivo 0

El 2013 li està sentant molt bé al Sant Andreu, que continua comptant els seus partits per victòries en aquest nou any. Ahir els quadribarrats van superar el Yeclano amb gols de Josu al minut 12 i Edgar al 81. L’equip va tenir un detall amb el lesionat David Prats al saltar al camp.

Victòria clara i merescuda davant del cuer, que va jugar tota la segona meitat amb 10 homes. Els tres punts no van córrer perill en cap moment, ja que l’equip va tenir el partit força controlat i de fet podria haver ampliat el marcador si hagués estat més encertat.

Tot i això el primer avís del partit el va fer el Yeclano. Matas recollia una pilota dins l’àrea i obligava Morales a estirar-se per desviar la pilota a córner.  Molt més encertat va estar el Sant Andreu, que a la primera aproximació va convertir el primer gol. Una passada en profunditat de Xavi Jiménez l’aprofitava un Josu en ratxa per batre el porter amb una rematada creuada al segon pal.

Els murcians van intentar estirar-se, però no van tornar a arribar amb perill a l’àrea de Morales. Cárdenas i Xavi Jiménez van tenir dues rematades per ampliar diferències, però el porter Alberto va estar encertat en les dues accions. Precisament el mateix Xavi Jiménez forçava un penal just abans del descans que suposava l’expulsió de Rubén. Ahir Edgar no va poder aprofitar el xut des dels onze metres i Alberto li va aturar el penal.

A la segona part va aparèixer una pluja força intensa que, casualitat o no, va fer el joc més pesat. Les interrupcions van ser constants i les ocasions de gols comptades. Quim Araujo va tenir al 55′ una rematada que sortia un pèl creuada i Jorge Muñoz, vint minuts més tard, ho provava amb una vaselina que marxava per sobre la porteria del Yeclano.

El segon gol va arribar després d’una bona combinació per la banda esquerre entre Josu i John, que centrava la pilota al primer pal perquè Quim desviés deixant sol Edgar al segon pal per fer el segon i sentenciar. Quan es complia el temps reglamentari el mateix Edgar va tenir una altra rematada per fer el tercer, però el seu xut va sortir a escassos centímetres del pal. També el Yeclano va tornar a inquietar, amb una rematada de Pascui resolta de manera magnífica per Morales.

UE Sant Andreu 2

Yeclano Deportivo 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo (John 66′), Azparren, Cárdenas, Jorge Muñoz, Gómez (Aitor 66′), Xavi Jiménez, Quim Araujo (Víctor 87′), Josu i Edgar.

Yeclano Deportivo: Alberto, Chino, Keko (Gonzalo 73′), Rubén, Jose Ramón, Micky, Ayo (Claudio 46′), Juanjo, Corella, Román (Pascui 88′) i Matas.

Gols: 1-0 Josu (12′), 2-0 Edgar (81′).

Àrbitre: Pérez Peraza, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Edgar, Melo i Gómez, i als visitants Rubén (2) 44′, Keko, Juanjo i Claudio.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS