UE Llagostera 2 – UE Sant Andreu 0

L’equip ha trencat la ratxa de bons resultats en lliga en un mal partit a Llagostera. Els locals han estat superiors i al descans ja manaven per 2 a 0 amb gols d’Artabe i Gila. A la segona part el partit s’ha igualat, però l’expulsió d’Edgar ha evitat qualsevol reacció andreuenca.

A banda del resultat negatiu, el partit deixa tres males notícies en forma de baixes. Les sancions de Melo, que ha vist la desena groga, l’expulsió d’Edgar i la lesió de Dídac. I és que avui no li ha sortit res a un Sant Andreu que ha acusat les dimensions del terreny de joc i el desgast de la Copa Federació.

El Llagostera ha sortit millor i des del primer moment ha anat a buscar la porteria de Morales. Al minut 3 Joaqui enviava la pilota per sobre la porteria en una rematada des de la frontal de la petita arribant des del darrere. Set minuts després, Aitor responia amb l’oportunitat més clara pels quadribarrats en tot el partit, un xut de falta directa de rosca que tocava el travesser i marxava fora.

L’un a zero ha arribat al minut 16, per mitjà d’un xut llunyà d’Artabe que ha sorprès tota la defensa andreuenca, Morales inclòs. Els de Piti Belmonte han intentat respondre amb una rematada de cap d’Azparren a la sortida d’un córner i una altra falta picada per Aitor, però totes dues rematades han marxat fora. No ha perdonat en canvi el Llagostera, Eloy Gila ha resolt de cap després d’un bona bona combinació per banda dels gironins.

La lesió de Dídac ha deixat l’equip amb deu homes mentre Borja escalfava. Els locals han estat a punt d’aprofitar-ho per fer el tercer, però una gran aturada de Morales a xut de Joaqui ho ha evitat. Acabava una primera meitat amb un ritme molt alt que ha passat factura a les cames dels andreuencs.

En la segona meitat el partit s’ha igualat i les ocasions han disminuït. Óscar Álvarez a la sortida d’un córner i Edgar en un xut de falta directa han posat pràcticament les úniques ocasions del segon temps per cada equip. Precisament el màxim golejador andreuenc ha vist una groga injusta per un salt amb un jugador del Llagostera, una targeta que minuts després li costaria l’expulsió. Novament Edgar i un defensa llagosterenc saltaven i l’àrbitre li tornava a mostrar la groga, la segona, al davanter de Gavà. A partir d’aquí les opcions de reacció s’han esvaït. Amb un jugador menys i el partit de dimecres a les cames, els tres punts es quedaven a Llagostera.

UE Llagostera 2

UE Sant Andreu 0

UE Llagostera: Moragón, Barón, Vallho, Òscar Álvarez, Enric Pi, Artabe, Àlex Moreno (Nico 88′), Pitu (Masó 82′), Sellarès, Eloy Gila i Joaqui (Aumatell 68′).

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac (Borja 36′), Azparren, Rubén, Melo, Aitor, Quim Araujo, Marc Mas, Boniquet (Josu 59′) i Edgar.

Gols: 1-0 Artabe (13′), Eloy Gila (30′).

Àrbitre: Azpilicueta Saldías, del col·legi basc. Ha amonestat al local Joaqui i als visitants Melo, Xapi Arnau, Rubén i Edgar (2) 70′.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS