UE Sant Andreu 1 – CD Olímpic de Xàtiva 0

L’equip ha aconseguit una victòria de prestigi contra un Olímpic que al llarg de la temporada ha demostrat ser el millor equip de la categoria. Un gol d’Edgar, transformant un penal polèmic, ha donat els tres punts als de Piti Belmonte.

El fortí del Narcís Sala ha estat massa fins i tot per al líder. Els quadribarrats han fet una primera part brillant, desdibuixant per complet un Olímpic poc reconeixible, però no han trobat la porteria de Francis. Els valencians han reaccionat a la segona meitat i han sortit més endollats, però Morales ha aparegut en el moment clau per evitar el gol visitant i els andreuencs no han desaprofitat un penal assenyalat per unes mans dubtoses.

De bon començament el Sant Andreu ha decidit portar la iniciativa i anar a buscar la porteria de l’Olímpic. Edgar provava la primera rematada tot just en el minut dos, però el seu xut buscant el primer pal s’estavellava al lateral de la xarxa. El gavanenc ha estat a punt d’inaugurar el marcador al quart d’hora de partit, però la seva rematada de cap a centrada de Boniquet ha sortit fregant el travesser.

L’equip ha disposat de molts serveis de cantonada durant la primera part, unes accions on els centímetres dels de Xàtiva s’han acabat imposant per refusar el perill. Marc Mas ha estat el següent en provar sort. El de Sils ha topat amb una gran estirada de Francis després de connectar una bona rematada des de la frontal. A tot això, l’Olímpic, centrat defensant les internades andreuenques, no portava perill a la porteria de Morales.

La història ha canviat a la segona meitat. Els de Toni Aparicio han sortit més amunt i intentant ser ells els que portessin la iniciativa. L’entrada de Genís els ha donat una profunditat per banda que han provat d’aprofitar. Així ha estat la primera aproximació perillosa de l’equip blanc a l’àrea de Morales, amb un xut de Genís després de guanyar la línia de fons. Minuts més tard el lleidatà ha tingut a les seves botes fer el primer, però la seva rematada potent des de l’àrea petita ha topat amb el cos del porter andreuenc.

La resposta local ha arribat des dels onze metres. L’àrbitre assistent ha vist mans de Pepín dins l’àrea i el murcià Melgares de Aguilar ha assenyalat penal. Edgar ha estat l’encarregat de llençar-lo i, tot i que Francis ha arribat a tocar la pilota, no ha perdonat per fer l’1 a 0. Un resultat que es podia haver ampliat en diverses ocasions. Només un minut després Josu ho provava amb un xut des de fora l’àrea al que Francis reaccionava a temps per desviar. Al 80′, centrada de Quim Araujo al cap d’Edgar i el pichichi enviava amb el cap fregant el pal novament.

El líder ho ha intentat amb un xut de falta de Sergio que Morales ha atrapat bé, i també penjant la pilota a l’àrea sense trobar rematades. A tres minuts pel final Quim Araujo ha tingut novament el segon pel Sant Andreu, però amb Francis superat s’ha quedat sense angle i no ha pogut rematar bé.

UE Sant Andreu 1

CD Olímpic de Xàtiva 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Borja, Cárdenas, Jorge Muñoz, Sergio Gómez (Aitor 46′), Josu (Serramitja 78′), Marc Mas (Quim Araujo 62′), Boniquet i Edgar.

CD Olímpic de Xàtiva: Francis, Pepín, Sergio, Pallarés (Genís 46′), Rifaterra, Pau, Belda, Peris (Nacho 84′), Nájera (Álex 76′), Marc de Val i Giner.

Gols: Edgar (p.71′)

Àrbitre: Melgares de Aguilar, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als locals Xapi Arnau i Jorge Muñoz i als visitants Pepín, Rifaterra, Peris i Marc de Val.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS