UE Sant Andreu 2 – CE Constància 0

Després de dues jornades consecutives lluny del Narcís Sala, aquest matí l’equip es retrobava amb l’afició i ha tornat a demostrar la seva solidesa a casa sumant els tres punts. Borja, al quart d’hora de partit, i Boniquet, a la segona part, han estat els autors dels gols.

Les nombroses baixes amb les que comptava Piti Belmonte pel partit d’avui no han afectat un conjunt que està intractable a casa. Quatre han estat les novetats respecte l’onze que va sortir a Llagostera i que han contribuït a sumar la cinquena victòria consecutiva a casa. Tant Borja com Boniquet han fet el seu primer gol amb la samarreta del Sant Andreu. Marc Serramitja ha pogut debutar disputant la darrera mitja hora.

El lleuger domini inicial andreuenc s’ha traduït en gol en la primera aproximació a la porteria de Gaspar. Josu servia un córner i Borja, en la seva primera titularitat aquesta temporada en lliga, rematava amb el cap al primer pal creuant la pilota. El Constància, en zona de descens, es veia amb un gol en contra al quart d’hora i el partit es posava de cara pels andreuencs. Els balears només han tingut una oportunitat en tota la primera part, una centrada enverinada des de la banda que Morales ha refusat a córner.

Per part quadribarrada, Quim Araujo ha tingut les altres dues opcions abans del descans. Ha estat en un xut des de la frontal taponat per un defensa i tot seguit amb un llençament de falta directa que Gaspar ha desviat a córner.

La segona part ha començat amb una acció molt semblant. Aquest cop era Jaime pel Constància qui executava una falta des de la mateixa posició i la pilota tocava el travesser abans de marxar fora. A l’altra porteria novament Quim Araujo, i novament de falta directa, provava sorprendre Gaspar, però el porter ha reaccionat atrapant bé la rematada un pèl centrada.

No ha pogut fer res en canvi el porter balear en el minut 70′, quan una bona incorporació de Xapi Arnau ha generat un refús defensiu que Boniquet ha aprofitat per fer el seu gol amb l’ajuda d’un rebot.

La situació era ideal per acabar de tancar el partit amb el tercer, però ha sigut el Constància qui ha estat a punt de retallar distàncies. Entre Fullana i Bardolet no han pogut resoldre una jugada perillosa dins l’àrea i la rematada final ha sortit fora. Qui ha anat també fora, en aquest cas al Sant Andreu, ha estat Jorge Muñoz, que veia la segona groga per unes mans i deixava l’equip amb deu homes durant un quart d’hora.

Tot i l’inferioritat numèrica l’equip no ha patit i Marc Mas, sense encert en la rematada, ha pogut fer el tercer en un contraatac. A l’altra banda ja a les acaballes, Morales ha desviat a córner un xut perillós de Nacho evitant així que es trenqués la seva imbatibilitat a l’estadi andreuenc.

UE Sant Andreu 2

CE Constància 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Borja, Azparren, Rubén, Jorge Muñoz, Gómez, Josu (Serramitja 59′), Quim Araujo, Boniquet (John 85′) i Marc Mas (Aitor 79′).

CE Constància: Gaspar, Vich, Víctor, Esteban, Isma, Campoy (Nacho 52′), Mateu, Jaime (Oller 62′), Rubén (Jordi 72′), Fullana i Bardolet.

Gols: 1-0 Borja (15′), 2-0 Boniquet (70′).

Àrbitre: Pulido Santana, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat groga al local Jorge Muñoz (2) 75′, i als visitants Víctor, Campoy, Isma i Rubén.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS