Villarreal CF B 2 – UE Sant Andreu 2

Un gol de Marc Mas en el 93′ ha donat un punt molt important a l’equip. El partit no ha començat gens bé, el Villarreal s’ha posat 2 a 0 i Morales ha evitat un mal major aturant un penal en el 38′. A la segona part Edgar i Marc Mas han aconseguit igualar al límit.

Els locals han sortit molt endollats i en el primer minut de partit ja han provat el porter andreuenc. Un xut perillós de Fran el desviava Morales a córner. El servei de cantonada ha originat el primer gol dels groguets, en una pilota morta a l’interior de l’àrea petita que Jose Ángel ha aprofitat per fer pujar l’1 a 0.

Amb el marcador favorable als locals el partit s’ha equilibrat i els dos conjunts han buscat jugar la pilota. Edgar ha estat a punt de poder fer l’empat, però no ha arribat per pocs centímetres a una bona centrada de Josu des de la banda. Quan més igualtat hi havia, el Villarreal B ha tornat a arribar a la porteria i ha fet el segon. Després d’una bona jugada per la banda, Pablo rematava picat la centrada de Blázquez.

Els castellonencs s’han animat encara més amb el segon gol i han tornat a provar Morales amb un xut de Juanto. El Sant Andreu ha respost amb la primera rematada a porta, una falta directa executada per Edgar que Jorge Palatsi atrapava sense dificultats. Però llavors ha arribat el moment clau del partit: l’àrbitre assenyalava penal per unes mans de Gómez dins l’àrea i ha tornat a aparèixer Morales per aturar el llançament de Juanto i donar impuls a l’equip.

Els darrers minuts del primer temps han estat completament dels andreuencs. Un parell de rematades d’Edgar, la primera refusada pel porter i la segona per sobre el travesser, començaven a deixar veure un petit canvi. També Josu ha gaudit d’una oportunitat, però la seva rematada a centrada de Boniquet ha marxat alta.

La segona part començava amb doble canvi. Marxaven Jorge Muñoz i Josu i entraven Aitor i Marc Mas. El Villarreal B ha tingut un parell d’opcions per ampliar distàncies, però primer Juanto rematant d’esperó i després Cámara, fregant el pal, han desaprofitat les oportunitats. No ho ha fet el Sant Andreu, que per mitjà de Marc Mas ha provocat un penal amb expulsió inclosa del local Diego Jiménez. Edgar, com és habitual, no ha perdonat des dels onze metres.

L’equip disposava de superioritat numèrica i quedaven vint-i-cinc minuts per fer un altre gol. Marc Mas, Quim Araujo i Azparren, en diferents ocasions, han provat la rematada sense sort. Ha calgut esperar fins el temps de descompte, en l’última acció del partit, per fer l’empat. Morales pujava a l’atac per tenir un home més rematant dins l’àrea a la sortida del córner, però ha estat Marc Mas qui ha caçat la pilota al segon pal fent el seu primer gol amb la quadribarrada i donant un punt d’or a l’equip.

Villarreal CF B 2

UE Sant Andreu 2

Villarreal CF B: Jorge Palatsi, Fran, Diego Jiménez, Íñiguez, Blázquez, Palau, Pablo González ,Iriome (Nacho 84′), Jose Ángel (Edu Ramos 65′), Cámara (Guillem Savall 68′) i Juanto.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Azparren, John, Jorge Muñoz (Aitor 46′), Gómez, Josu (Marc Mas 46′), Boniquet (Dídac 80′), Quim Araujo i Edgar.

Gols: 1-0 Jose Ángel (2′), 2-0 Pablo (30′), 2-1 Edgar (67′), 2-2 Marc Mas (93′).

Àrbitre: Castillejo Álvarez, del col·legi navarrès. Ha mostrat la groga als locals Fran, Jose Ángel, Juanto, Pablo, Palau i Edu Ramos i als visitants Jorge Muñoz, Gómez, John i Azparren.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS