Huracán CF 2 – UE Sant Andreu 0

Partit molt treballat d’un Sant Andreu al que li ha faltat poder connectar l’última passada en un camp molt complicat. L’Huracán sí ha estat encertat i amb gols d’Omar i Fabiani ha sumat una victòria que el col·loca líder a la classificació.

Ha estat un partit més igualat del que pot reflectir el marcador. Tots dos equips han anat alternant el domini del partit, però han estat els locals els que han encertat a l’hora de fer mal. Una derrota que, per la lluita i l’esforç mostrats, i també pel nivell del rival, fan que l’equip la moral de l’equip continuï intacta.

L’Huracán ha sortit molt fort i de seguida s’ha fet amb el domini del partit. Aquesta superioritat incial l’han traduït de seguida els valencians en el primer gol, obra d’Omar després d’una bona jugada col·lectiva. El partit s’ha igualat a partir de llavors, i en el darrer quart d’hora de la primera part ha estat el Sant Andreu qui s’ha imposat sobre la gespa. L’equip ha generat arribades, però en totes elles ha faltat aquella darrera passada ben mesurada.

A la segona meitat han sortit millor els andreuencs, però justament quan millor estaven, ha arribat el 2 a 0 de l’Huracán. Una centrada des de la banda de Javi Rubio l’ha aprofitat Fabiani per ampliar les distàncies. A partir de llavors els locals s’han dedicat a defensar el resultat i Edgar, amb dos xuts de falta, ha sigut qui més a prop ha estat d’anotar pel Sant Andreu.

Huracán CF 2

UE Sant Andreu 0

Huracán CF: Paco, Alexis, Akapo, Amarilla, Gomis, Julià, David Fas, Javi Rubio, Omar (Pomares 88′), Capdevila (Morgado 73′) i Fabiani (Carreño 61′).

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Borja, Azparren (Marc Mas 65′), Cárdenas, Melo (Gómez 31′), Jorge Muñoz, Serramitja (Josu 73′), Quim Araujo, Boniquet i Edgar.

Gols: 1-0 Omar (9′), 2-0 Fabiani (57′).

Àrbitre: Galech Apezteguía, del col·legi navarrès. Ha mostrat la targeta groga als locals Javi Rubio i Carreño i als visitants Azparren, Serramitja, Melo i Xapi Arnau.

Foto: huracancf.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS