UE Sant Andreu 1 – CD Alcoyano 0

El Narcís Sala continua sent un fortí i avui l’equip ha sumat, contra un rival directe, tres punts més que l’acosten a la part alta de la taula. Marc Mas, a la mitja hora de joc, ha fet el gol de la victòria que allarga la ratxa a set triomfs seguits a casa en lliga.

Tres punts que han arribat amb la millor entrada de la temporada a l’estadi, gairebé 900 espectadors, i novament sense encaixar cap gol. Ja són onze partits sense que això passi al Narcís Sala, més de 1.000 minuts sense que Morales reculli la pilota del fons de la xarxa, una dada que ho diu tot. Avui, a més, sense poder comptar amb quatre centrals i amb Sergio Gómez complint a la perfecció, formant parella amb Cárdenas a l’eix de la defensa.

El Sant Andreu ha començat el partit amb una primera rematada de Quim Araujo al minut 4. El mago connectava amb el cap el servei de córner d’Aitor i veia com Unai Alba, ben col·locat, atrapava sense dificultats després que la pilota botés a terra. Pràcticament l’única ocasió del partit en tota la primera mitja hora, quan tots dos equips s’han disputat la pilota però no han aconseguit arribar a les àrees. Qui ha trencat aquesta dinàmica ha estat l’equip andreuenc justament quan es complia el minut 30. Aitor centrava una falta lateral, la defensa valenciana no encertava a rebutjar i Marc Mas quedava sol amb la pilota davant Unai Alba per creuar la pilota i fer el gol.

Els blanc-i-blaus han provat de reaccionar en la seva primera arribada clara, però la defensa ha estat encertada a taponar i en la següent jugada Cárdenas amenaçava amb un xut ras que ha sortit a un metre del pal. Precisament a la fusta és on ha acabat l’ocasió més clara de l’Alcoyano, que al 38′, mitjançant David Torres, ha fet tremolar la porteria andreuenca amb una rematada molt perillosa des de fora l’àrea.

En el segon temps l’equip d’Asier Garitano ha sortit fort, demostrant l’empenta d’equip que ha ocupat posició de play-off durant moltes jornades. Cases, amb un xut un pèl desviat, i César Remón, obligant Morales a treure els seus reflexes al rematar un córner, han tingut les ocasions més perilloses. Xavi Boniquet, a l’altre cantó del camp, ha estat qui ha portat el perill pel Sant Andreu. Primer, amb un intent de vaselina, després, marxant en una jugada individual que ha acabat en córner, i més tard amb una rematada mossegada quan el porter havia perdut la posició sota pals.

En el darrer tram l’Alcoyano ha intentat penjar-ho tot a la frontal de l’àrea, però la defensa quadribarrada ha estat molt encertada desviant gairebé totes les pilotes aèries. Qui sí ha aconseguit rematar ha estat Óscar Álvarez en el 92′, una acció que Morales ha resolt sense problemes per segellar una nova victòria en territori andreuenc.

UE Sant Andreu 1

CD Alcoyano 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Cárdenas, Gómez, Rubén, Jorge Muñoz, Aitor, Boniquet, Serramitja (Edgar 62′), Quim Araujo (Xavi Jiménez 46′) i Marc Mas (John 79′).

CD Alcoyano: Unai Alba, Javi Selvas, Óscar López, César Remón (Álvaro González 71′), Jorge Devesa (Jhon Edison 62′), Julio De Dios, David Torres, Javi Lara, Lillo, Tortosa (Fran Piera 46′) i Cases.

Gol: 1-0 Marc Mas (30′).

Àrbitre: Adrián Lixandru, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als locals Xapi Arnau, Cárdenas, Jorge Muñoz i Aitor, i al visitant Óscar López.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS