UE Sant Andreu 1 – Orihuela CF 1

La vuitena victòria consecutiva en lliga al Narcís Sala no ha estat possible. L’equip s’ha topat amb un rival que, sortint a empatar, s’ha trobat amb un gol a favor al minut 17. A remolc, els andreuencs han lluitat i Edgar ha fet l’empat en el 76.

Més de mil minuts després, concretament 1.052, un equip ha aconseguit perforar la porteria del Narcís Sala en lliga. Ha estat l’Orihuela amb un gol totalment inventat per Alcolea, que s’ha tret un xut del no res des de trenta metres. Una acció que ha sorprès Morales, que no s’esperava la rematada i que malgrat l’intent no hi ha pogut fer res. El Sant Andreu ha remat cap a la porteria de Queco, especialment des de l’entrada de Josu, i finalment ha aconseguit rescatar un punt.

El partit ha estat molt igualat durant la primera part. Fran Amado a una porteria i Quim Araujo a l’altra han tingut les primeres aproximacions, que en tots dos casos han acabat a córner. El joc no era gaire fluid, i quan ningú s’ho pensava Alcolea ha posat el 0 a 1 amb una rematada sorprenent, des de molt lluny i amb l’exterior del peu. En tota la primera part no s’ha tornat a acostar a la porteria de Morales l’equip alacantí. Tampoc ho ha fet gaire més el Sant Andreu, que amb un xut de Serramitja molt desviat i una rematada d’Edgar a un metre del pal, ha amenaçat d’empatar.

La segona part ha estat totalment quadribarrada, si bé és cert que els visitants haurien pogut matar el partit amb el 0 a 2. Una doble ocasió de Fran Amado al 57′ ha estat a punt de significar la sentència, però primer Morales i després Xapi Arnau, sota pals, ho han evitat. Justament dos minuts després ha entrat al terreny de joc Josu, que amb la seva profunditat ha portar perill per la banda dreta.

Uns minuts abans, amb la banda lliure, era Xapi Arnau qui amb una internada posava la pilota enrere per Marc Mas, que enviava l’esfèrica per sobre el travesser. El mateix davanter de Sils ha fet l’empat a un, però l’assistent ha encertat anul·lant el gol per fora de joc. La tempesta apretava sobre el Narcís Sala i l’Orihuela s’aixoplugava a la seva àrea.

Abans de l’empat d’Edgar, Quim Araujo rematava fora una centrada de Josu. El gol arribava en el 76′, quan Edgar, després de lluitar una pilota per alt, es veia afavorit pel rebot i rebia una passada per alt de Marc Mas per posar la puntera davant Queco i igualar el partit. El màxim golejador andreuenc a la lliga, amb 14 gols, a punt ha estat de fer el segon dos minuts després, quan el porter ha atrapat la seva rematada després d’una deixada de Boniquet.

El partit s’ha embrutat llavors de la mà del visitant Fran Amado, que ha escopit primer a Josu i després al públic de la tribuna. El mateix jugador ha estat substituït pocs minuts després perdent temps i provocant l’afició amb les mans alçades aplaudint-los.

Els darrers minuts han estat un continuu de centrades perilloses de Josu, algunes sense rematador per mil·límetres i d’altres refusades providencialment per la defensa. La darrera oportunitat l’ha tinguda Marc Mas, però la seva rematada ha marxat desviada a fora.

UE Sant Andreu 1

Orihuela CF 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Borja, Cárdenas, Rubén, Jorge Muñoz (Josu 59’), Serramitja, Quim Araujo, Marc Mas, Boniquet i Edgar.

Orihuela CF: Queco, Arka, Carrión, Ochoa, Fleky (Vivanco 91’), Raúl, Pereira (Fran Cortés 74’), Del Cueto, Álex, Fran Amado (Gonzalo 84’) i Alcolea.

Gols: 0-1 Alcolea (17’), 1-1 Edgar (76’).

Àrbitre: Jiménez González, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga al local Serramitja i als visitants Carrión, Fleky i Pereira.

Foto: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS