València Mestalla CF 1 – UE Sant Andreu 1

L’equip torna amb un punt de la visita a Paterna després d’un partit amb més domini local. Fede ha avançat els valencianistes transformant un penal, però els andreuencs han sabut reaccionar, han empatat per mitjà de Boniquet, i amb una mica de sort haurien pogut fer el segon.

L’empat situa el Sant Andreu amb 50 punts, retallant provisionalment a cinc punts la distància amb els equips de dalt. Tot i estar millor en molts moments del partit, el filial del València ha topat amb Morales i només ha pogut marcar aprofitant un penal. Malgrat la superioritat local, Boniquet ha aconseguit empatar i ha traslladat el domini d’un equip a l’altre. En el millor moment dels quadribarrats, Edgar ha estavellat una vaselina al pal.

València Mestalla CF 1

UE Sant Andreu 1

València Mestalla CF: Adrián Lluna, Leuko, Gaya, Cano, Salva Ruiz, Mario, Armiche (Carlos 86′), Portu, Juan Delgado (Lucas 79′), Molina (Quintanilla 72′) i Fede.

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Borja, Gómez, Ruben, Jorge Muñoz, Aitor, Xavi Jiménez (Josu 89′), Serramitja (Quim Araujo 63′), Boniquet i Marc Mas (Edgar 64′).

Gols: 1-0 Fede (50′), 1-1 Boniquet (64′).

Àrbitre: Mateo Montañés, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als locals Gayà i Portu, i als visitants Boniquet, Aitor, Jorge Muñoz i Xavi Jiménez.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS