CE L’Hospitalet 2 – UE Sant Andreu 0

El play-off ja és matemàticament impossible després de la derrota d’aquest matí a camp del líder. L’ex andreuenc Moyano al minut 12′, i el màxim golejador de la categoria, Sergio Cirio, al 61′, han aprofitat dues errades en defensa per endur-se els tres punts.

Els cinquanta partits oficials i les baixes s’han acabat notant davant el millor equip de la categoria actualment, L’Hospitalet. Els andreuencs ho han intentat des de l’inici, però els locals han aprofitat la seva primera gran ocasió i a partir d’aquí han fer anar el Sant Andreu a remolc durant força minuts.

Els de Piti Belmotne han començat millor, i han gaudit de dues bones aproximacions que Marc Mas no ha pogut culminar amb encert. Els riberencs sortien amb perill al contraatac, i en una d’aquestes accions Osado, que s’ha plantat davant Morales, no ha sabut resoldre. El gol ha arribat poc després, en una falta lateral penjada al segon pal que un jugador de l’Hospi ha cedit amb el cap per Moyano, que lliure de marca ha fet el primer amb una rematada creuada.

L’avantatge al marcador ha donat encara més empenta al conjunt de Miguel Álvarez, que poc després ha reclamat penal en una caiguda de Corominas davant Dídac. Els riberencs han tingut dos opcions més de perill, una rematada de Viale a mans de Morales i un potent xut de Cirio que el porter andreuenc ha refusat a córner. Abans del descans els quadribarrats podien haver disposat d’una bona oportunitat per fer l’empat, però l’àrbitre no ha sancionat com a penal unes mans dins l’àrea d’un defensa local.

La segona part ha començat com la primera, amb el Sant Andreu millor, tenint la pilota i buscant la porteria de l’Hospi. Una dinàmica que s’ha tornat a trencar amb un gol local, aquest cop Sergio Cirio aprofitant una errada de Dídac per entrar sol dins l’àrea i batre Morales pel primer pal. Novament el gol ha donat impuls a un líder que ha pogut ampliar el marcador tot seguit amb dos xuts de Corominas que han marxat fora per poc.

Llavors el Sant Andreu, tot i el desgast físic, s’ha estirat intentant retallar diferències i fent seus els darrers minuts de partit. Aitor i Josu, amb dues faltes, i el mateix ex del Vilafranca, amb un xut des de la frontal que ha impactat en el travesser, han estat a punt d’aconseguir un gol que no ha acabat arribant.

CE L’Hospitalet 2

UE Sant Andreu 0

CE L’Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pol (Javi Barranco 66′), Corominas, Aday (Ángel 26′), Osado (Manel 59′), Marc Pedraza i Sergio Cirio.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Cárdenas, Rubén (John 74′), Gómez, Aitor, Quim Araujo, Serramitja (Josu 67′), Boniquet i Marc Mas.

Gols: 1-0 Moyano (12′), 2-0 Sergio Cirio (61′).

Àrbitre: Fernández Brito, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Corominas i Hammouch i als visitants Gómez, Xapi Arnau i Dídac.

Fotos: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS