Gimnàstic de Tarragona 2 – UE Sant Andreu 0

L’equip ha caigut al Nou Estadi de Tarragona en un partit estrany on els gols del Nàstic han arribat en moments clau. Els grana s’han avançat de penal inexistent al límit del descans i han sentenciat en el 92’ al contraatac, quan el Sant Andreu buscava l’empat.

Els locals han començat forts per buscar la seva vuitena victòria consecutiva. Aaron Bueno feia el primer avís en el minut dos amb un cop de cap per sobre la porteria de Morales. Era el preludi de tres ocasions del Nàstic en un minut: passada a l’esquena dels centrals, Perera remata, treu Morales i el refús l’envia novament Perera al pal. Un minut després, servei de córner de Marc Martínez i torna a aparèixer Perera per posar el cap i enviar una rematada ajustada que Morales ha enviat a córner amb una estirada.

El Sant Andreu ha provat d’estirar-se, arribant amb dues rematades de Josu i Aitor que atrapava fàcil Rubén Pérez. Ha estat una treva curta, doncs els tarragonins han tornat a la càrrega amb un xut de Marcos des de fora i una rematada mossegada de Bezares en posició molt clara. Els de Javi Salamero estaven sent superiors i buscaven continuament l’esquena dels centrals andreuencs, però no trobaven la manera de batre Morales.

Poc abans del descans s’ha viscut una situació surrealista. Xavi Jiménez ha protestat una acció i el col·legiat valencià li ha mostrat la targeta groga. Fins aquí tot normal. El show ha arribat quan al mirar les seves anotacions, l’àrbitre ha tret la vermella al capità andreuenc pensant-se que es tractava de la segona groga. Fins aquell moment havien vist la targeta Boniquet i Cárdenas, aquest últim ha estat amb qui s’ha confós Abad Esteban. Xavi Jiménez, sabent que era la primera groga que veia, s’ha negat a sortir del terreny de joc i després de quatre mintus de protestes, en que Jorge Muñoz també ha vist la groga, el col·legiat ha rectificat la seva errada i el partit ha continuat.

Semblava que tot tornava a la normalitat, però llavors Javi Martínez ha caigut dins l’àrea en una disputa amb Borja i l’àrbitre no ha dubtat en assenyalar penal. Una acció que ja en directe no semblava penal i que les imatges de televisió confirmen que, en efecte, no es mereixedora de pena màxima. Sigui com sigui, el col·legiat l’ha assenyalat i Aaron Bueno no ha perdonat per marxar als vestidors amb 1 a 0. Un gol que, sent en temps de descompte, feia mal després d’aguantar el resultat durant tota la primera part.

El Sant Andreu ha sortit millor en la segona part, tot i que els locals seguien arribant amb perill. Perera feia un misto davant Morales i minuts després Cárdenas salvava sota pals el gol de Javi Martínez. Els quadribarrats han tingut uns minuts de domini en que no han trobat l’última passada. En aquests minuts s’ha reclamat un penal per unes mans de Viale dins l’àrea grana.  Jorge Muñoz ha tingut la més clara en una rematada des de la frontal que ha desviat a córner Rubén Pérez.

Entre el carrusel de canvis Marcos Jiménez ha pogut fer el segon pel Nàstic, però la seva rematada amb el cap ha estat invalidada per fora de joc. Edgar s’ha encarregat de respondre amb un xut de falta directa que ha marxat a uns centímetres del pal de la porteria tarragonina.

L’equip apretava buscant trobar alguna rematada clara, però llavors el Nàstic, amb gent de refresc al camp, amenaçava fort al contraatac. En una d’aquestes accions Morales ha rebut un cop al nas que l’ha tingut estès a terra durant quatre minuts. Un fet que ha propiciat que s’afegissin set minuts de descompte. En aquest temps, amb l’equip fós físicament pel cansament acumulat, un contraatac letal finalitzat per David Haro ha posat la sentencia en el marcador.

Gimnàstic de Tarragona 2

UE Sant Andreu 0

Gimnàstic de Tarragona: Rubén Pérez, Alberto Benito, Xisco Campos, Viale, Arnau Tobella, Bezares, Marc Martínez (Perico 73’), Javi Martínez, Aaron Bueno (David Haro 85’), Perera (Fran Vélez 65’) i Marcos.

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Dídac, Borja, Rubén, Jorge Muñoz (Serramitja 74’), Aitor, Josu (Marc Mas 63’), Xavi Jiménez (Quim Araujo 74’), Boniquet i Edgar.

Gols: 1-0 Aaron Bueno (45’), 2-0 David Haro (92’).

Àrbitre: Abad Esteban, del col·legi valencià. Ha mostrat als locals Bezares, Xisco Campos i Viale, i als visitants Xavi Jiménez, Cárdenas, Jorge Muñoz, Boniquet, Josu i Dídac.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS