UE Sant Andreu 1 – CF Badalona 1

Quim Araujo ha rescatat un punt en els temps afegit d’un partit molt espès en el joc. El Badalona ha aprofitat la ressaca de la Copa per avançar-se a la mitja hora de joc amb un gol de Robert que durant molts minuts ha semblat que seria definitiu.

Els escapolats, en un bon detall per la seva part, han començat fent el passadís al recent campió de la Copa Federació, un Sant Andreu amb les cames carregadíssimes. Una altra prova d’aquest fet és que ni Xavi Jiménez ni Edgar, tots dos amb sobrecàrregues, no han pogut acabar el partit.

El joc brillant no ha aparegut per enlloc i les ocasions han estat escasses. Les millores les ha tingut el Badalona, que ha convertit en gol la millor de la que ha disposat: passada de Joaquín a l’espai per Robert i aquest supera la mitja sortida de Morales amb un toc ràpid. La resposta local ha estat una rematada de cap de Cárdenas que ha marxat per sobre el travesser.

El segon temps ha tingut dues bones ocasions dels badalonins abans que el Sant Andreu busqués amb més insistència la porteria de Marcos. Manolo Bueno i Abraham han topat amb Morales quan intentaven ampliar l’avantatge per estar més tranquils. A l’altra banda, dues jugades individuals de Cárdenas i Serramitja, cap d’elles culminada, i un xut d’Aitor de falta, han estat el més destacable.

Tot ha canviat en el temps de descompte. Amb Borja fent de davanter i l’equip penjant pilotes, la defensa del Badalona ha rebutjat malament una falta llunyana i Quim Araujo, sense deixar caure la pilota i després de controlar amb el pit, ha engaltat la rematada creuada al segon pal per continuar amb la seva bona dinàmica golejadora i allargar la ratxa d’imbatibilitat a casa.

UE Sant Andreu 1

CF Badalona 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Borja, Cárdenas, Rubén, Jorge Muñoz, Aitor, Xavi Jiménez (Boniquet 34′), Quim Araujo, Josu i Edgar (Serramitja 49′).

CF Badalona: Marcos, Jaume, Gallardo, Marcel, Robert (Sergio 84′), Joaquín, Yagüe (Manolo Bueno 49′), Abraham, Borja (Quintillà 71′), Bermudo i Javi Moreno.

Gols: 0-1 Robert (32′), 1-1 Quim Araujo (93′).

Àrbitre: Hernández Lorenzo, del col·legi de La Rioja. Ha mostrat la groga als locals Rubén, Josu i Jorge Muñoz x2 (81′), i als visitants Manolo Bueno i Jaume x2 (88′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS