UE Sant Andreu 3 – CD Binissalem 0

L’equip s’ha retrobat aquest migdia amb la victòria després de sis jornades sense poder sumar de tres en tres. Els gols de Marc Mas, Boniquet i Edgar han donat un triomf que situa el Sant Andreu amb 55 punts, en plena lluita per accedir a la Copa.

L’estat de la gespa a les 10:30 feia pensar que el partit no es podria disputar, i és que la pluja caiguda en les darreres hores inundava moltes zones del camp. Ha estat just quan faltava una hora per a l’inici que la precipitació ha afluixat i l’aigua ha començat a marxar poc a poc del terreny de joc.

L’enfrontament entre els dos darrers campions de la Copa RFEF ha pogut començar puntual sota una pluja fina. Abans, el conjunt binissalemer ha tingut un gran detall fent el passadís a la sortida dels quadribarrats, que han arrencat amb força. Des del primer minut han buscat la porteria de Toni Fons, amb alguna centrada perillosa de Josu i una rematada de Cárdenas que ha sortit fora.

Abans de complir-se el quart d’hora de joc s’ha avançat l’equip de Piti Belmonte. Una centrada de John a l’àrea no ha encertat a refusar-la la defensa i Marc Mas l’ha recollit per driblar el porter i posar el primer al marcador. Un gol que ha fet baixar el ritme de partit fins gairebé els instants finals de la primera meitat, quan s’ha anul·lat un gol a Josu per fora de joc i el Binissalem ha gaudit d’una clara doble ocasió, primer Rubio i després Martí Noceres, que han obtingut la resposta de Morales.

La segona part ha començat amb una rematada de Josu per sobre el travesser i tot seguit una gran ocasió perquè els balears poguéssin fer l’empat. L’àrbitre ha assenyalat cessió de Dídac a Morales i ha situat la pilota a menys d’un metre de l’àrea petita per executar el tir lliure indirecte. Amb gairebé tot el Sant Andreu sota pals, qui ha aturat la rematada potent de Contreras ha estat el porter quadribarrat.

A l’altra banda era Boniquet qui estava a punt d’ampliar diferències després d’una bona deixada de Marc Mas. Una acció que precedia un nou atac del Binissalem, que ha merescut més aquest matí al Narcís Sala. Rubio, amb el cap, enviava la pilota al travesser. El contraatac andreuenc, amb una paret entre Aitor i Edgar, el resolia Toni Fons sortint a peus del migcampista per anticipar-se.

En els darrers minuts ha estat quan l’equip ha deixat sentenciat el partit. Marc Mas ho ha intentat amb una vaselina que el porter ha impedit bé, però ha estat Boniquet qui ha aconseguit el segon aprofitant una centrada que ha fregat en un defensa i s’ha introduït dins la porteria d’un conjunt balear que ja era equip de Tercera Divisió. Tot i això no s’han rendit els blaus, i Martí Noceres ha estavellat novament una pilota al pal en una rematada des de la frontal.

Qui no ha perdonat ha estat Edgar, que havia sortit en la segona part. Ja al descompte, el davanter gavanenc ha rebut d’esquena fora de l’àrea, s’ha girat desfent-se d’un defensor i ha clavat la pilota a l’escaire amb un gran xut amb l’esquerra. Era el gol que rubricava la primera victòria des que l’equip és campió de Copa RFEF, tres punts que tornen a acostar la possibiltiat de disputar Copa del rei la temporada vinent.

UE Sant Andreu 3

CD Binissalem 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Cárdenas, John, Aitor, Jorge Muñoz, Boniquet (Serramitja 86′), Quim Araujo (Edgar 58′), Josu (Xavi Jiménez 69′) i Marc Mas.

CD Binissalem: Toni Fons, Jaume Calonge (Toni Salas 85′), M.A.Salas, Tomás, Martí Noceres, Bernat Alomar, Jose Contreras (Ramón 76′), Rubio, Tito, Miguel Gómez (Simonet 69′) i Miquel López.

Gols: 1-0 Marc Mas (13′), 2-0 Boniquet (84′), 3-0 Edgar (93′).

Àrbitre: Acosta Lorenzo, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Xapi Arnau, Dídac i Éric, i als visitants Jose Contreras i Jaume Calonge.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS