Levante UD B 2 – UE Sant Andreu 1

Punt i final a la temporada 2012/2013. L’equip ha caigut per la mínima a camp d’un filial granota que s’ho jugava tot en el partit d’avui. Els locals s’han posat amb un avantatge de 2 a 0, però Quim Araujo ha retallat i els andreuencs han buscat l’empat fins l’últim instant.

Cinquanta quatre partit més tard s’ha acabat un curs futbolístic llarg i amb moltes emocions. La derrota a terres valencianes deixa l’equip en la setena posició amb 58 punts, un registre que fa preveure que el Sant Andreu participarà a la propera edició de la Copa del Rei. Tot i això, s’haurà d’esperar que la RFEF faci els seus càlculs i ho confirmi de manera oficial, doncs la normativa amb les circumstàncies d’aquest any és menys clara que mai.

La Ciutat Esportiva de Buñol ha viscut aquesta tarda la festa d’un Levante B que ha assolit la classificació pel play-off d’ascens amb una victòria ajustada. El partit ha tingut trams de domini de tots dos equips, però unes mans no xiulades a l’àrea blaugrana i unes altres sí assenyalades a la quadribarrada, han marcat segurament la diferència.

El Sant Andreu ha sortit millor sobre el terreny de joc. Boniquet i Quim Araujo han amenaçat la porteria de Garabato amb dues rematades en els primers quatre minuts. Poc a poc els locals s’han anat espolsant el domini i han començat a estirar-se, buscant sobretot internades per la dreta del seu lateral Iván López. Ha estat precisament aquest jugador el primer en provar la rematada i ha topat amb la bona resposta de Morales.

Pocs minuts més tard, Edgar ho provava de nou a l’altra porteria amb un xut de falta que s’estavellava en la barrera. Ha estat quan l’equip granota ha començat a demostrar la seva velocitat a la sortida en contraatac, amb dues accions defensives providencials de Quim Araujo i Azparren, que han tallat l’última passada en totes dues jugades.

Abans del descans, jugada que hauria pogut donar avantatge als andreuencs al descans. Andy ha tocat la pilota amb la mà dins l’àrea, però l’àrbitre ha apreciat que la jugada era fora de la zona de penal i ha assenyalat falta a un metre de la línia. Una acció protestada pels andreuencs que ha acabat en llançament de falta i groga pel jugador llevantinista.

La segona meitat també ha començat amb unes mans dins l’àrea, en aquest cas la quadribarrada. Xapi Arnau no ha pogut controlar bé a l’hora de refusar i ha comès un penal que Roger ha transformat en l’1 a 0. La victòria granota sumada als resultats d’Alcoyano i Olímpic situaven el filial en zona de play-off, convertint la graderia en una festa. Més encara quan Paredes, amb un xut ajustat al pal, ha ampliat l’avantatge pels blaugrana.

El Sant Andreu no havia dit encara l’última paraula i Quim Araujo ha reduït diferències amb una rematada creuada en el minut 72. A partir d’aquest moment els de Piti Belmonte han centrat esforços en aconseguir l’empat i abortar els contraatacs dels locals. En un d’ells Juanma ha estavellat la pilota al travesser amb una rematada amb el cap. El mateix Juanma no ha acabat el partit després d’una entrada desproporcionada sobre Josu, que li ha costat la vermella directa.

En els darrers minuts i amb 10 contra 11 l’equip ho ha seguit intentant i Morales ha pujat a rematar les dues últimes accions. El porter andreuenc ha arribat a connectar la rematada en la primera acció, però la defensa ha encertat a refusar per certificar la seva plaça de play-off.

Levante UD B 2

UE Sant Andreu 1

Levante UD B: Garabato, Iván López, Mossa, Roger, Provencio, Paredes, Rubén Fonte (Higón 46′), Selfa (Juanma 73′), Morales, Andy (Álvaro Rosa 87′) i Moyano.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau (Melo 65′), Cárdenas, Azparren, Rubén, Jorge, Gómez (Serramitja 80′), Quim Araujo, Marc Mas, Boniquet (Josu 55′) i Edgar.

Gols: 1-0 Roger (48′), 2-0 Paredes (66′), 2-1 Quim Araujo (71′).

Àrbitre: Melgares de Aguilar Fernández, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als locals Andy, Selfa, Iván López i als visitants Xapi Arnau, Gómez, Azparren i Jorge. També ha expulsat el local Juanma amb vermella directa (89′).

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS