RCD Mallorca B 2 – UE Sant Andreu 1

L’equip ha caigut derrotat a Son Bibiloni en un partit on els balears s’han posat amb 2 a 0 abans de la mitja hora. Tot i l’expulsió del local Álvaro, els quadribarrats han tingut dificultats per arribar a porteria i el gol d’Edgar ha arribat massa tard (86′).

La primera oportunitat del partit ha estat pel Sant Andreu, amb una vaselina de Boniquet que el porter Yeray ha resolt amb solvència. No ha perdonat en canvi el Mallorca B, que només un minut després i a la sortida d’un córner a transformat el gol amb un cop de cap de Capó.

El desavantatge no ha afectat a un Sant Andreu que buscava l’empat. El defensa local Mateu ha estat a punt de rematar a gol una centrada de John, però el seu porter ha reaccionat a temps per evitar el gol en pròpia porta. Els vermellons han aprofitat la segona ocasió clara per posar el 2 a 0, amb una rematada creuada de Páez aprofitant una falta penjada des de camp propi. Els locals s’han quedat amb un jugador menys a la mitja hora de joc, però no ho han acusat en excés.

Només tornar de vestidors Morales ha evitat el tercer gol dels balears, responent amb els peus a una nova rematada de Páez. També Yeray, a l’altra porteria, ha pogut rebutjar bé una rematada d’Edgar des de fora l’àrea. Aitor ha estavellat un xut de falta al travesser abans que Edgar, al 86′, rematés en planxa una centrada de Boniquet per reduïr diferències i deixar el 2 a 1 definitiu.

RCD Mallorca B 2

UE Sant Andreu 1

RCD Mallorca B: Yeray, Biel Company, Mateu, Pablo Marí, Sergio Díaz, Vallejo (Campins 73′), Nico Baleani, Capó, Marc Fernández (Damià 77′), Álvaro i Páez (Javi 55′).

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Cárdenas (Azparren 85′), Dídac, John (Josu 70′), Aitor, Jorge Muñoz (Quim Araujo 46′), Xavi Jiménez, Boniquet, Marc Mas i Edgar.

Gols: 1-0 Capó (11′), 2-0 Páez (28′), 2-1 Edgar (86′).

Àrbitre: Escudero Martín. Ha mostrat la groga al local Álvaro Jiménez (2) 31′, i als visitants John, Aitor i Azparren.

Foto: futbolbalear.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS