CD Alcoyano 3 – UE Sant Andreu 0

L’equip s’ha estrenat a la lliga amb una derrota clara a El Collao. L’Alcoyano ha estat superior i ha tingut l’encert necessari de cara a porteria. Abenza, a la primera part, i Gallardo i Devesa a la segona, han estat els golejadors.

Els locals han sortit forts des de l’inici demostrant que es volien fer amb l’iniciativa del joc. I ho han aconseguit a base d’internades tant per la dreta com per l’esquerra amb centrades perilloses a l’àrea. Els córners a favor dels locals s’han succeït durant els primers minuts.

Tot i aquest domini, l’equip alacantí no trobava rematada clara. Melo, Carroza i Dídac s’anticipaven a cada bona opció de l’Alcoyano per rematar a porteria.

Amb el pas dels minuts el Sant Andreu s’ha anat espolsant el domini i ha començat a estirar-se, amb un parell de rematades de Francis. En la primera, l’andalús ha topat amb les cames d’un defensa que refusava a córner. En la segona ha provat la vaselina davant la sortida de Bouba, però la pilota ha marxat alta.

En el darrer quart d’hora de la primera part l’Alcoyano ha tornat a la càrrega amb les jugades per banda i forçant nous córners. Calderón ha tret la groga a Rubén en una d’aquestes accions. I quan només faltaven dos minuts per al descans, una falta lateral picada per Rayco l’ha aprofitat al primer pal Abenza per creuar-la i posar la pilota impossible per Morales.

L’equip ha sortit més endollat a la segona part. Patxi Salinas ha deixat Jilmar a la banqueta i en el seu lloc ha entrat Quim Araujo. En el primer atac del segon temps, Josu ha provat la rematada des de la frontal amb un xut que ha sortit a un metre del pal. També ho ha intentat Rubén, que a punt ha estat de provocar l’errada de Bouba amb una centrada des de l’esquerra. El porter no ha sortit bé però la pilota morta no l’ha pogut aprofitar ningú.

L’efecte del descans s’ha anat perdent amb els minuts i en el 59′, Gallardo ha aprofitat una centrada de l’autor del gol, Abenza, per sorprendre al segon pal i augmentar l’avantatge.

El segon gol ha fet mal a l’equip i ha costat uns minuts reaccionar. Justament després de tornar a arribar a l’àrea rival, amb una bona combinació entre Rubén i Quim Araujo, i una altra entre el mateix Quim i Ander, els locals han fet el tercer després d’una bona jugada individual per la banda esquerra de Rayco. Devesa ha rematat la passada de la mort des del punt de penal per sentenciar.

En els darrers minuts l’equip ha intentat tornar-se a estirar i buscar fer el gol sense èxit. Una centrada xut de Rubén des de l’esquerra ha estat l’única acció destacable.

CD Alcoyano: Bouba, Abenza, Navarro, Mario, Óscar López, César Remón, Calderón (Lolo Ivars 80′), Carles, A.Gallardo (Javi Rubio 70′), Devesa (Dani Fernández 77′) i Rayco.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Melo, Dídac, Rubén, Ibón, Carroza (Ton Alcover 54′), Josu (Xavi Jiménez 67′), Ander, Jilmar (Quim Araujo 46′) i Francis.

Gols: 1-0 Abenza (43′), 2-0 Gallardo (59′), 3-0 Devesa (76′).

Àrbitre: Villena Contreras, del col·legi manxec. Ha mostrat la groga al local Devesa i als visitants Rubén i Quim Araujo.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS