UE Sant Andreu 2 – UE Olot 1

L’equip s’ha estrenat com a local en aquesta lliga amb una merescuda victòria contra un Olot que ha posat les coses difícils. Els quadribarrats s’han avançat dues vegades, amb gols de Xavi Jiménez i Ibón, en un camp de Can Dragó que ha registrat una gran entrada.

Després de no poder començar amb bon peu la lliga, amb una derrota a Alcoi, l’afició ha respost l’equip de la millor manera: omplint el Camp Municipal de Porta per donar suport als seus jugadors. Noranta minuts més tard els mateixos seguidors abandonaven el camp cantant i amb un somriure, després de veure la reacció de l’equip davant d’un bon rival.

El Sant Andreu ha volgut començar esvaïnt possibles dubtes i volent dur la iniciativa del joc. Ander Vitoria ha tingut la primera ocasió de perill pels quadribarrats, amb una rematada que ha sortit per sobre la porteria d’Òscar. Era l’avís del que arribaria poc després, tot just al minut 9, quan el davanter basc es regirava dins l’àrea i donava la pilota de cara perquè Xavi Jiménez obrís el marcador.

Amb l’1 a 0 continuava entrant gent a Can Dragó i Ander seguia portant el perill a la porteria dels de la Garrotxa, aquest cop amb una rematada des de la dreta que Òscar encertava a treure. A l’altra banda, arribades tímides d’un Olot que feia l’empat aprofitant una mala sortida de Morales per rebutjar. Reverter arribava primer a la passada en profunditat i posava l’1 a 1.

Tornava a començar el partit però la tònica era la mateixa. Centrada de Guzman i Francis no arribava a la rematada al segon pal per un pèl. També Xavi Jiménez ha provat la rematada creuada, però la pilota ha sortit desviada per poc. A l’altra porteria Carlos Martínez, amb el cap, obligava Morales a reaccionar per desviar a córner una rematada amb perill.

La segona part encara ha tingut un color quadribarrat més clar. Les ocasions locals arribaven una darrere l’altre, i les dues primeres a les botes de Francis. Primer, amb un xut creuat al pal, i després, veient com el porter treia la seva rematada al primer pal aprofitant una centrada de Xavi Jiménez.

També ho ha provat Ander, amb un xut col·locat que ha marxat fregant el travesser. Pocs minuts més tard, novament el davanter d’Igorre estava a punt de fer el segon, però un defensa salvava sobre la línia de gol. L’equip estava mereixent el gol de manera clara, i aquest ha arribat potser en l’acció menys clara. Ibón treia un córner des de l’esquerra, el porter Òscar es trobava Xavi Jiménez pel mig i no encertava a refusar. Gol de córner directe d’Ibón i novament el Sant Andreu pel davant.

En el darrer quart d’hora de partit els olotins han buscat l’empat, però només David López amb una rematada creuada ha tingut opció clara de fer l’empat. Els quadribarrats han aguantat bé i ordenats per deixar els tres primers punts a casa.

UE Sant Andreu 2

UE Olot 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Rubén, Ton Alcover, Guzman (Josu 79′), Ibon, Xavi Jiménez (Quim Araujo 85′), Ander i Francis (Melo 83′).

UE Olot: Òscar, Freixa, Hostench, Serra, Canal, Abel (Roger 82′), Carlos Martínez, Miki (Xavi Muñoz 60′), Reverter (Uri Santos 77′), David López i Coro.

Gols: 1-0 Xavi Jiménez (9′), 1-1 Reverter (20′), 2-1 Ibón (72′).

Àrbitre: Fernández Brito, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Guzman i Ton Alcover, i als visitants Canal, Abel, David López i Coro.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS