CF Badalona 0 – UE Sant Andreu 0

Empat sense gols en un partit igualat que qualsevol dels dos equips es podria haver endut en els darrers vint minuts. Morales ha estat encertat per salvar el Sant Andreu al darrere mentre que al davant Rubén i Francis han estat a prop de marcar.

El partit semblava destinat a acabar amb empat a zero i finalment així ha estat. El Badalona havia disputat dos partits de lliga i tots dos havien acabat amb aquest resultat. Avui el tercer, en un enfrontament igualat on els locals, amb Boniquet com a protagonista, han tingut més rematada tot i que sense encert.

Els primers compassos del partit han estat marcats per xuts llunyans de tots dos equips, que buscaven fer-se amb el control del joc. Cap dels dos ho ha aconseguit al llarg d’una primera part on Morales ha atrapat fàcil dues pilotes d’Abraham i Boniquet, i on la millor ocasió l’ha tingut Enric amb una rematada de cap que el porter quadribarrat ha desviat a córner. Al bàndol andreuenc Mouriño i Josu, tots dos sense sort, han estat els encarregats de provar sort de cara a porteria.

Amb l’inici de la segona meitat ha arribat la pluja al Camp del Centenari i això ha provocat que la pilota corrés més sobre la gespa. El Badalona ha començat a apretar de valent, aquest cop sí, amb ocasions més clares. En només deu minuts, del 62′ al 72′, el conjunt escapolat n’ha tingut quatre de bones, amb una rematada perillosa de Fran Grima, una pilota al pal, un xut d’Abraham i un altre de Boniquet des de molt a prop. Aquestes dues últimes accions molt ben resoltes per Morales.

Passats aquests deu minuts d‘apretar les dents, el Sant Andreu s’ha estirat i ha disposat de les seves dues millors accions ofensives del partit. Primer al 83’, en una falta picada per Mouriño que Rubén, entrant al primer pal, ha prolongat cap al segon sense trobar rematador per un pèl. La segona una centrada del mateix Rubén des de l’esquerra, Francis s’ha anticipat a Cárdenas i ha enviat la seva rematada de cap fregant el travesser.

L’equip suma un punt i deixa per primera vegada aquesta temporada la porteria a zero, que sempre és una gran notícia. Dimecres a les 12:00 arriba la Copa a Can Dragó.

CF Badalona 0

UE Sant Andreu 0

CF Badalona: Marcos, Fran Grima, Bermudo, Joan Castillo, Cárdenas, Lazaro, Lolo (Puigdollers 58′), Boniquet, Enric (Moha 58′), Joaquín (Ferran 76′) i Abraham.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Melo, Rubén, Ton Alcover, Carroza (Ibon 65′), Mouriño, Josu (Francis 54′), Guzman (Azparren 77′) i Ander.

Àrbitre: Melián Socorro, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Enric i Abraham i als visitants Xapi Arnau i Josu.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS