CF Reus Deportiu 1 – UE Sant Andreu 0

Un gol de penal molt rigurós, per unes mans involuntàries d’Ibon dins l’àrea, ha decidit un partit igualat en que el Sant Andreu ha sabut aguantar els atacs locals. Azparren ha tingut l’empat en el descompte amb una rematada de cap, però la pilota ha marxat fora per poc.

Segurament l’empat era el resultat més just, però el futbol no entén de justicia i avui el Reus s’ha endut tres punts que li permeten respirar. El Sant Andreu ha treballat bé, s’ha mantingut compacte al darrere i ha tingut les accions més perilloses a pilota aturada. El gol local ha arribat amb polèmica, des dels onze metres i pocs segons abans que l’àrbitre xiulés el descans.

El primer tram de la primera part ha estat marcat per la igualtat entre tots dos equips, que buscaven arribar a la porteria contrària. Precisament les dues primeres arribades han estat pels quadribarrats, amb una acció individual de Quim Araujo finalitzada per Ander, invalidada per fora de joc, i un xut de falta frontal de Mouriño, que sortia a un metre del pal de la porteria d’Angel.

Quan semblava que el domini es decantava del cantó andreuenc, el Reus ha començat a apretar amb empenta i a jugar a prop de l’àrea de Morales. Ha estat arrel d’un gol anul·lat al conjunt roig i negre per un fora de joc clar. Els d’Emili Vicente no estaven trobant rematada, pero s’han bolcat a l’atac. El premi l’han trobat quan es complia el 45′, en una centrada que ha tocat en el colze d’Ibon i que l’àrbitre ha considerat penal. Agudo ha transformat i ha enviat el seu equip a vestidors amb victòria parcial.

L’equip del Baix Camp ha tornat a sortir amb empenta a la segona part i ha obligat Morales a treure dos bones mans per evitar el segon gol. Al davant marxava Francis i entrava Boris, que debutava en partit oficial amb el Sant Andreu. L’ex del Cornellà ha tingut protagonisme en diverses accions atacants i ha estat a punt de fer l’empat en el 71′. Quim Araujo obria a l’esquerra per Rubén, que posava la centrada, i Boris rematava de cap un pèl creuat. Josu ha intentat arribar a la pilota al segon pal però ha acabat rematant sense angle al lateral de la xarxa.

Quedava un quart d’hora pel final i el resultat no es movia. Patxi Salinas ha donat entrada a Azparren per fer una defensa amb tres centrals i fer pujar la banda a Xapi Arnau i Rubén. Tal i com ha fet el Reus en el tram final de primera part, els quadribarrats han apretat sense trobar accions clares de rematada. L’oportunitat ha arribat ja en el descompte, en una falta llunyana penjada a l’àrea que Azparren, amb el cap, ha rematat un pèl desviada.

CF Reus Deportiu 1

UE Sant Andreu 0

CF Reus Deportiu: Angel, Jaume Sobregrau, Ñoño, Socias, Ferran, Alex Colorado, Marquès (Taranilla 67′), Ramon Folch, Sergi Masqué (Dani 88′), Alex López (Ricki 78′) i David Agudo.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Melo, Rubén, Ibon, Ton Alcover (Josu 46′), Mouriño, Quim Araujo (Azparren 76′), Ander i Francis (Boris 57′).

Gols: 1-0 Agudo (45′).

Àrbitre: Muñoz Piedra, del col·legi madrileny. Ha mostrat la groga als locals Sergi Masqué i Angel, i als visitants Dídac, Ander i Melo.

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS