UE Sant Andreu 1 – Nàstic de Tarragona 0

Quatre partits com a locals aquesta temporada i quatre victòries. L’equip està intractable a casa i aquesta tarda ha donat una nova mostra superant per la mínima un dels aspirants a pujar de categoria. Un gol de Melo en el 77′ ha desequilibrat el partit.

La nova gespa del Narcís Sala estarà enllestida de manera inminent, però si això no fos així tampoc seria un problema per al primer equip. L’exili ha Can Dragó ha estat inmillorable, amb dues victòries a la Copa del Rei i dues més a la lliga, i amb una gran afluència de públic en tots els partits.

El d’avui era un test seriós on la punteria ha estat decisiva. Tots dos equips han tingut les seves opcions en un partit on el Nàstic ha dominat el primer terç i el Sant Andreu els dos següents, el tram final de la primera meitat i tota la segona. Jesús Perera ha estat el protagonista dels primers compassos de partit, amb tres ocasions a les seves botes que Morales ha resolt bé. També David Sánchez ho ha provat des de lluny sense sort.

A l’altra porteria ho han intentat Ander, Melo, Francis i Mouriño, aquest últim ha tingut la més clara, però totes les rematades han estat bloquejades per defenses o han anat fora. El porter Tomeu no ha tingut gaire feina tot i que el Sant Andreu estava arribant a l’àrea grana.

La segona meitat ha començat amb intercanvi d’ocasions, Perera tornava a topar novament amb Morales i Ton Alcover, en una falta frontal, estavellava la pilota al pal. Jordi Calavera responia amb una rematada llunyana que el capità del Sant Andreu enviava a córner i tot seguit Dídac pujava a l’atac amb la pilota conduïda per acabar la jugada amb una rematada que marxava a un metre de la porteria.

Les arribades s’anaven succeïnt però no ha estat fins el 77′ quan s’ha pogut obrir el marcador. Mouriño ha penjat una falta lateral al segon pal, Tomeu ha rebutjat la rematada de Dídac i Melo ha recollit el refús per posar-la a la xarxa.

Amb l’1 a 0 començava a ploure a Can Dragó i tots dos equips feien canvis, els quadribarrats per mantenir el resultat i els tarragonins per intentar canviar-lo. De fet, el recent incorporat al terreny de joc Querol ha tingut l’opció de fer l’empat, però sol davant Morales ha enviat la pilota als núvols.

Els de Santi Castillejo han intentat seguir apretant forçant córners sense conseqüències mentre Francis, per part andreuenca, buscava fer la sentència al contraatac. L’andalús l’ha tingut, però l’àrbitre ha anul·lat la jugada per mans de l’atacant quadribarrat i el resultat ja no s’ha mogut més.

UE Sant Andreu 1

Nàstic de Tarragona 0

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Melo, Rubén, Ibon, Mouriño, Xavi Jiménez (Ton Alcover 46′), Quim Araujo (Albarrán 70′), Ander (Azparren 81′) i Francis.

Nàstic de Tarragona: Tomeu, Jordi Calavera (Jean Luc 79′), Verdú, Aleix Coch, Xisco Campos, Xavi Molina (David Rocha 77′), Jesus Perera, Beñat, Marcos, David Sánchez i Lago JR (Querol 73′).

Gols: 1-0 Melo (77′).

Àrbitre: Monter Solans, del col·legi aragonès. Ha mostrat la groga als locals Melo, Ibon, Francis i Mouriño, i al visitant Xavi Molina.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS