UE Sant Andreu 1 – UE Llagostera 1

La tradició continua i el Sant Andreu segueix sense poder derrotar el Llagostera. Aquest matí els dos equips han disputat un partit amb una part per cadascú i on els gols han arribat molt seguits. Ander ha avançat els quadribarrats al 51′, però Masó ha fet l’empat en el 57′.

El Llagostera ha sortit millor i ha disposat d’ocasions clares per avançar-se en la primera part, però ha topat amb un Morales que avui complia el partit oficial número 200 amb la samarreta del Sant Andreu. Els de Patxi Salinas han estat millor en una segona meitat on els gols han arribat després d’errades defensives. Amb l’1 a 1 els andreuencs ho han continuat provant sense massa sort.

Morales i Dídac han salvat les dues primeres oportunitats d’un conjunt gironí molt vertical, que buscava la referència de Chamorro a dalt. Només havien passat deu minuts de partit i el Sant Andreu ha buscat respondre amb un xut de Ton Alcover que ha marxat a prop del pal de la porteria de Moragón. També ho ha intentat des de fora l’àrea Eloy Gila, que ha trobat la mà de Morales per desviar a córner.

El partit ha començat a patir interrupcions constants i l’àrbitre a repartir targetes pels visitants, que en prou feines amb deu minuts n’han vist quatre. El col·legiat s’ho ha repensat més a l’hora d’ensenyar la segona groga a Tarradellas, que ha tallat una pilota amb la mà. L’acció de l’ex andreuenc ha estat sancionada amb falta però no amb groga, que hauria suposat la seva expulsió amb tota la segona part per disputar-se.

Abans del descans Morales ha sortit bé a peus de Chamorro per reduïr-li l’espai i aturar la seva rematada, i el Sant Andreu ha tingut la seva oportunitat més clara, amb una falta de Mouriño ajustada a la base del pal que Moragón ha tret cap a un costat.

Amb l’inici de la segona meitat el partit s’ha posat de cara pels interessos andreuencs. Moragón ha comès una errada greu, se li ha escapat la pilota de les mans quan la tenia gairebé controlada i Ander no ha desaprofitat el regal per fer el gol a porta buida. La rèplica ha arribat ràpidament, només sis minuts després, quan Masó ha aprofitat un desajustament de la defensa quadribarrada per creuar la seva rematada des de l’esquerra i posar l’empat de nou.

Els homes de Patxi Salinas hi han posat empenta i han obligat el Llagostera a esperar al darrere. La millor ocasió l’ha tornat a tenir Mouriño, que ha rematat des de l’interior de l’àrea i ha vist com Moragón tornava a respondre a un xut seu. El refús del porter a punt ha estat de caçar-lo Xapi Arnau, però Moragón ha estat molt ràpid per tornar a aixecar-se i anticipar-se al lateral.

En els darrers minuts Xavi Jiménez ha finalitzat amb dues rematades, la primera ha anat a córner després de tocar en un defensa i la segona ha sortit per sobre el travesser. Una vegada més, el Llagostera marxa puntuant del Narcís Sala.

UE Sant Andreu 1

UE Llagostera 1

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Rubén, Ibon, Ton Alcover, Mouriño, Xavi Jiménez, Ander i Francis.

UE Llagostera: Moragón, Aimar, Vallho, Juanma Lobato, Masó, Jordi López, Fullana, Pitu, Chamorro, Eloy Gila i Tarradellas.

Gols: 1-0 Ander (51′), 1-1 Jordi Masó (57′).

Àrbitre: Muñoz Pérez, del col·legi valencià. Ha mostrat la groga al local Ibon i als visitants Jordi Masó, Jordi López, Pitu, Eloy Gila i Tarradellas.

Vídeo: BTV.

Fotos: Judit Andreu.

uesantandreu's UE Sant Andreu - UE Llagostera album on Photobucket

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS