Levante UD B 1 – UE Sant Andreu 1

Un arbitratge nefast ha deixat avui el Sant Andreu sense la seva primera victòria a domicili de la temporada. Un penal inexistent, contínues targetes grogues i un gol anul·lat a Ander han desesperat uns quadribarrats que han merescut més.

I és que l’àrbitre ha estat el gran protagonista, negatiu, del partit d’aquest migdia a Bunyol. El col·legiat murcià no ha encertat cap de les seves decisions i ha rematat la seva actuació expulsant injustament el lateral llevantinista Mossa. En un partit sense accions brusques els jugadors andreuencs han vist fins a sis grogues, la meitat per protestar després de xiular un penal que ha sorprès fins i tot els jugadors locals.

Els homes de Patxi Salinas han merescut guanyar, però el Levante B també ha tingut el seu moment. Necessitat de la seva primera victòria a la lliga, el filial granota ha sortit fort i hauria pogut canviar el guió de partit de no haver estat per Morales. El porter andreuenc ha evitat els gols de Rubén Fonte i Galán en dues accions en que els davanters blaugrana s’havien plantat sols davant seu.

No han aprofitat les seves accions de perills els locals i, en canvi, sí ho ha fet el Sant Andreu. Ander Vitoria, al minut 28, rematava al segon pal una centrada de Rubén per fer el més difícil, avançar l’equip al marcador jugant fora de casa. Un gol que ha obert el partit, amb més anades i vingudes per tancar una primera part que no ha pogut acabar Xavi Jiménez, lesionat als abductors.

La segona part ha començat amb més pausa i ha fet de cop un gir al minut 58′. Ander perdia una pilota a la frontal, intentava recuperar-la posant el peu i Mossa es deixava caure dins l’àrea al veure la cama del davanter andreuenc. L’àrbitre ha xiulat el penal, que ha transformat Andy, i ha començat a repartir targetes al Sant Andreu. En només deu minuts l’han vist Ander, Xapi, Josu i Morales.

Tot i l’empat quedava temps, i el Sant Andreu ho ha provat i ha tingut ocasions clares. Josu ho ha intentat en dues ocasions des de la mateixa posició, però ha trobat la bona resposta del porter Leandro en totes dues. També Francis, amb una rematada per sobre el travesser, i Dídac, rematant creuada una falta lateral picada per Mouriño.

El gol semblava a prop i de fet ha arribat. En una acció idèntica a l’anterior, Ibon ha posat la centrada i Ander ha rematat al fons de la xarxa. L’àrbitre ha xiulat, ha advertit verbalment la tanca, i ha fet repetir el llançament davant la incompressió general.

Passaven els minuts i el Sant Andreu seguia atacant, malgrat el Levante B era molt perillós al contraatac. Xapi Arnau ha tingut l’oportunitat de fer el segon després d’una assistència de Mouriño, però Leandro ha aturat la seva rematada. També ho ha provat de nou Ander, amb una rematada que ha sortit per sobre la porteria. Ja amb 10 homes del Levante B sobre el camp, per expulsió també incomprenssible de Mossa, el filial granota ha defensat bé les pilotes penjades pels andreuencs per deixar l’empat a un final al marcador.

Levante UD B 1

UE Sant Andreu 1

Levante UD B: Leandro, Expósito, Mossa, Jordi, Álvaro (Fer 72′), Borja, Higón, Jero (Camarasa 81′), Galán (Traver 64′), Andy i Rubén Fonte.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Azparren, Rubén, Ibon, Mouriño, Carroza (Francis 64′), Xavi Jiménez (Quim Araujo 45′), Josu (Albarrán 84′) i Ander.

Gols: 0-1 Ander (28′), 1-1 Andy (58′).

Àrbitre: Lozano Reina, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga al local Mossa 2 (84′) i als visitants Carroza, Azparren, Ander, Xapi Arnau, Josu i Morales.

Fotos: Judit Andreu.

uesantandreu's Levante UD B - UE Sant Andreu album on Photobucket

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS